Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Menü

A piros ruha küldetés....Emese jegyzete 4.

 

Sziasztok!

 

Nem tudom, emlékeztek-e rá, az előző jegyzetemben említettem, hogy egy piros rucit szeretnék..... Hát megvan!!!!

 

A múltkori fogadalmamat nagyon komolyan vettem, ezért újra teljes erőbedobással vágtam bele a feladatba, és megint kinyíltak a a már elfeledett Premium Diet étrendkiegészítők, amiket ismét jóízűen fogyasztok.

 

Az eredmény 1 hét után újabb 1 kg zsírcsökkenés volt, ami pont annyi mint az elmúlt egy hónapban összesen. Mennyivel egyszerűbb lett volna, ha nem linkeskedek, már a diétám végén járhatnék. Az utolsó mérés szerint még 6 kg zsírfelesleg van rajtam, ennek elvesztését már kézen állva is kibírom. 

 

El kell mondanom, hogy mielőtt az előbbi \"kísértés\" című jegyzetemet megírtam, egyeztettem a Porta Bella Vitával. Olyan sok mindent köszönhetek már nekik, hogy nem szerettem volna, hogy az én akkori kudarcomat bárki is a Porta Bella Vitával azonosítaná. Ők azonban ragaszkodtak ahhoz, hogy azt is leírjam, mert az ő feladatuk, hogy arról a pontról kimozdítsanak engem, és ha ez sikerül, nekik az az igazi sikerélmény, mert nehézségek nélkül fogyás nincs, ne is áltassuk magunkat.... Jelentem, sikerült!

 

Látszik, hogy a módszer működik, a rizikó maga az ember, de megfelelő pszichikai ráhatással ez is rizikófaktor is nullára csökkenthető. Itt az a lényeg, hogy nem kell egyedül végigcsinálnod, most jöttem rá, hogy ez a program egyik kulcsfontosságú része...számomra mindenképpen.

....És visszatérve a piros ruhára...mit is mondhatnék, inkább teszek fel képeket. :)

piros_ruha1

Day Spa

SPA élmények és kezelések a hétköznapokban részletek

Fizetési lehetőségek

részletek