Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Menü

Egy hét , másfél kiló zsír mínusz - Bence jegyzete 2


Bence blogja2.

 

2013. január 21-27.

 

Eljött az új nap, az új hét az új program!

 

Vége a Go-nak, mostantól napi kettő főétkezésem,- ami a reggeli és vacsora -, a Premium Diet Regular lesz.

 

Az állaga nem annyira krémes, mint a Go-nak volt, sokkal inkább habos jellegű. Várom az ebédet, a fűszeres ízeket! Egy normál adag volt az ebédem, de annyira jól laktam vele, kicsit talán túl is laktam vele, mint a hétvége előtt ennek az adagnak a kétszeresétől. Már most lényeges mértékű gyomorszűkülést érzek, ami nagyon nagy öröm. Ezen túl már oda kell figyelnem, hogy kisebb adag ebédet egyek, ne laktasson túl. Azokon a napokon, amikor a két edzés között kevés idő van regenerálódni, egy kis plusz szénhidrátot, valamilyen sós, vagy édes péksüteményt is eszek energia bevitel miatt az edzések között.

 

Szerdán a vacsora elkortyolgatása után, indultam be a Porta Bella Vita Flash Train termébe, ahol egy esti izomlazító program várt rám. Ezzel segítve az edzéseket és a felkészülést a holnapi, kemény Amplitrain edzésre. Miután kitapasztaltuk a megfelelő beállításokat, kényelmesen elhelyezkedve, jól lelazított a program.

 

Csütörtökön az edzés előtt egy testösszetétel méréssel kezdtünk, az InBody 520-val, és összehasonlítva az előző méréssel, kiderült, hogy megindult a fogyásom, lényeges zsírvesztéssel, 1,5kg. Ez nagyon jó eredmény, hisz még csak most kezdődött a program, nagyon örülök. A fehérjebevitelt növelnem kell, hogy a sok edzés mellett ne épüljön le az izom. Amplitrain edzés előtt egy Verofit izotóniás italt ittam, majd miután jól megdolgoztattak, egy kemény edzéssel, ittam egy fehérjét is. A hétvége a pihenésé volt, várom az új hetet és a további változásokat

Day Spa

SPA élmények és kezelések a hétköznapokban részletek

Fizetési lehetőségek

részletek