Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Menü

Én is karcsú vagyok

Lakatos Márk az Én Is Szép Vagyok című műsorban 2012. tavaszán 12

hölgynek segített, hogy megtalálják a nőiességét, és a szépséget önmagukban.

 

A műsor sikere kapcsán nézői és jelentkezői visszajelzések alapján a műsor készítői úgy

gondolták, itt az ideje, hogy az átalakító-művész kifejezetten a

fogyni vágyóknak segítsen egy új műsorformátum keretei között .

 A szerkesztők olyan műsort készítenek, ahol 12 túlsúlyos embernek segítenek 3 hónap alatt életmódjukon változtatni szakértő segítségével:

A TV2 televíziós csatornán kerül programba az „Én Is Karcsú Vagyok!” című 12 epizódos műsor .

 A Műsor heti rendszerességgel, szerdánként a késő esti időpontban   sugározzák. A Műsor első epizódjának tervezett sugárzási időpontja 2013. Február 27. napja. A műsor ismétlése egy héten belül a Tv2 csatornán a hétvége napközbeni idősávban, illetve a Fem3 csatornán kerül sugárzásra.

 

A műsor sorozatban a PRÉMIUM DIÉTA , mint orvosi diéta lehetőséget kapott a módszer megismertetésére , folyamatos megjelenéssel abban , mint kiemelkedő diétás módszer .

 

A PORTA BELLA VITA , mint a Prémium diéta alkalmazója, és a műsorsorozat Arany fokozatú támogatójaként jelenik meg több alkalommal a műsorbeharangozókban és a műsorok végén valamint részt vesz június végéig a műsor alatt működő PREMIUM-chat-fórumban. Továbbá térképes megjelenéssel , időpont- és kapcsolat felvételi egyeztetés modullal a PREMIUM-chat-fórumban és extra fényképes facebook megosztással  (tv2-vel összekötött) banneres megjelenéssel a tv2-micrósite-ján .

Day Spa

SPA élmények és kezelések a hétköznapokban részletek

Fizetési lehetőségek

részletek