Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Menü

IMAGE Prevention+ A bőr védelmében - Most ajándék strandtáskával

Milyen veszélyeket rejt a fényvédelem nélküli napozás?

 

Mindenki, akinek fontos bőrének védelme, tudja, hogy a napsugár, számos, lelkünkre gyakorolt pozitív hatása mellett, milyen veszélyeket rejt magában. A napfény ultraibolya A  (UVA) és ultraibolya B (UVB) sugárzás káros, bőrrákot okozó, és bőröregedést gyorsító hatásáról gyakran hallani.

 

Tudta Ön azonban, hogy ezek a sugarak a napenergia mindössze 7 %-át teszik ki? Kevésbé ismert, hogy a napenergiában lévő Infravörös A sugárzás (IR-A) még az UV sugárnál is mélyebbre hatol a bőrben, károsítja a bőrsejteket, napkárosodást, és égető hatást fejt ki, szabad gyököket generál, megváltoztathatja a bőrsejtek génkifejeződését, mely a kollagén és az elasztin bomlását eredményezi, emelett, mely egyben a legnagyobb veszély, a bőr rákosodását ereményezheti. Becslések szerint a napenergia mintegy egyharmadát az IR-A sugarak teszik ki.

 

 

image6

 

Mitől különleges az IMAGE Skincare Prevention+ fényvédő termékcsalád?

 

- Mert komlpex egyedülálló összetevői révén teljes spektrumú védelmet nyújt a UVA/UVB, sőt - a termékben található antioxidánsokkal - az IR-A sugárzás ellen,

- mert Bio összetevőket, növényi őssejteket tartalmaz,

- mert anti-aging hatást fejt ki.

 

Tehát nem csak az arc öregedésenek lassításában, hanem annak visszafordításában is szerepet játszik.

 

 

Hogy hogyan teszi mindezt?

 

Az egyedülálló VENUCEANE™ összetevője révén. Ezt a csodálatos örgedés elleni szuperfegyvert egy tengeri enzimben fedezték fel. Tanulmányok szerint az Image Prevention+-ban található Venuceane öregedésgátló hatóanyag, amellett, hogy UV védelmet biztosít, hatékonyan véd az infravörös fény okozta örgedéstől is. Ez az antiaging hatóanyag eddig egyedülálló összetevő a fény okozta öregedés elleni harcban. Hatása abban rejlik, hogy utánozza a szabadgyök ellenes (antioxidáns) enzimeket.

Vizsgálatok bizonyították, hogy az Image Prevention+-ban található Venuceane hatóanyag a védelem mellett képes visszafordítani az öregedés jeleit, a ráncokat, átlagban 6 hónap alatt 5,1 évet fiatalít. Bizonytottan véd továbbá az örgeségi foltok, pattanások ellen is.

 

A XXI. század új fenyegetése a "kék fény" hatás elleni védelem az IMAGE Skincare Prevention+ fényvédővel

 

Friss tudományos bizonyítékok szerint a nagy energiájú látható fény (angolul: High Energy Visible, HEV), a szemnek látható hullámtartományában azaz a kék és ibolya tartományban is káros lehet a bőrnek. Tulajdonképpen ez az a fény amit többek között a tabletek, monitorok, telefonok bocsátanak ki. A tanulmányok szerint ezek a HEV sugarak szignifikánsan befolyásolják a bőr gyulladásos kaszkádját és gyógyulását, a barrier réteg regenerálódást, a sejtciklust, és a melanogenezist. A vizsgálatok kimutatták, továbbá, hogy a HEV fény ugyanolyan mennyiségben generál reaktív oxigén szabadgyököket, mint az UVA és UVB sugárzás együttvéve, ezáltal gyorsítja az öregedést.

 

Milyen védelemet nyújt az Image Prevention+ a HEV fény ellen?

 

Az Image Prevention+-ban található Liposhield® HEV Melanin védi a bőrt a HEV fény káros hatásaitól.

Megelőzi:

- az oxidatív stresszt

- a barrier réteg károsodásának megjelenését

- a bőr örgedését, melynek oka a felgyorsult sejtöregedés

- esetlegesen a hiperpigmentációt

 

Mindezeket figyelembe véve, a napi bőrápolás elengedhetetlen része a megfelelő fényvédelem, nemcsak az erős napsugárzás, hanem a mindennapi tevékenységek során is. Azért, hogy biztos legyen benne, hogy bőre különleges védelemben részesül, válasszon az Image Prevention+ fényvédő termékek kínálatából, mely amellett, hogy kellemes illatú, könnyen felvihető, kitűnő állagú, láthatlan védőréteget képez azért, hogy a nap és a technikai berendezések káros sugaraitól bőre nemcsak, hogy védve legyen, hanem közben újra megteljen fiatalsággal.

 

Különleges akciónk keretében két darab Image Prevention+ termék vásárlása esetén egy Image strandtáskát adunk ajándékba.

 

Várjuk szeretettel!

image3

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Day Spa

SPA élmények és kezelések a hétköznapokban részletek

Fizetési lehetőségek

részletek