Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Menü

Jakabos Zsu a Porta Bella Vita csapatában

 

Ahogy Magyarországon egyre több sportszakember kezdi felismerni az alternatív megoldások szükségességét –mind a regeneráció, mind a prevenció terén-, úgy kopogtat be hozzánk egyre több sportoló is, profik és szabadidősportolók egyaránt.

 

Egy versenyző karrierje során számtalanszor megsérül, ez legtöbbször ráadásul észrevétlen marad, a kisebb fájdalmak pedig „kutyabajként” a mindennapi élet részévé válnak, a sportoló egy idő után természetesnek veszi már őket. Holott ezek az apró sérülések amennyiben kezeletlenek maradnak, később krónikus fájdalmakká, sportkarriert veszélyeztető faktorokká léphetnek elő.

 

Ezen sérülések egy szabadidősportolónál úgyanúgy megjelennek, és mivel itt még kevésbé adott a sportszakmai háttér, a problémák megjelenése törvényszerű. Nagyon kevés olyan sportolót ismerünk, akinek ne kellett volna leállnia edzésprogramjával kisebb-nagyobb problémák miatt. Ebben segítenek a Porta Bella Vita szolgáltatásai ,hogy a szezon során a megtervezett munka a lehető legmagasabb minőségben legyen elvégezhető.

 

Zsu jelenleg a barcelonai világbajnokságra készül, hetente 25-30 óra edzéssel. Úszóként a legnagyobb terhelést a vállízületek kapják, a Porta Bella Vita szakmai gárdájával történt konzultáció után végül az orvosi esztétikában is népszerű PRP terápia alkalmazása mellett döntöttek.

 

A terápiának hála a szezonnyitó, szingapúri edzőtáborban tapasztalt vállfájások szép lassan elmaradoztak, és Zsu jelenleg fájdalommentesen, maximális erőbedobással tud készülni a következő versenyeire, köztük a júliusi világbajnokságra.

 

Névjegy:

Jakabos Zsuzsanna

 

1989. április 3.

Európa bajnok

5x ifi-Európa bajnok

3x Olimpikon (Athén, Peking, Sydney)

Világbajnoki  4. helyezett

Olimpiai 6., 7. helyezett

 

Program:

 

Spanyol Bajnokság

2013. március 21-24.

Budapest Open     

2013. március 29-30.

Eindhoven Cup,     

2013. április 4-7.

Mare Nostrum

2013.június 6 – 16.

Magyar Bajnokság, Debrecen 2013.június 26-29

Világbajnokság, Barcelona 2013.július 28-augusztus 4.

 

Day Spa

SPA élmények és kezelések a hétköznapokban részletek

Fizetési lehetőségek

részletek