Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Menü

KARAJA szépségnap

VÁLTOZÁS!!!

 

A nagy érdeklődésre tekintettel megnyitottunk új lehetőségeket, regisztrációs díj nélkül! A részleteket itt találod: Porta Bella Vita szépségnapok - Karaja

 

 

Március 6. legyen a mi napunk

 

Kell egy nap az évben ami Rólunk szól! Március 8-án Nőnapkor mindig egy kicsit más a világ. Párjaink figyelmesebbek, előzékenyebbek, és ez így is van jól.

 

Szeretnénk, ha együtt hangolódnánk rá erre a napra, azzal anem titkolt vágyunkkal, hogy a "minapunkon" minden Hölgy a legszebb formáját hozza.

 

Éppen ezért, március 06-án 14 órára egy nem mindennapi programra invitáljuk Önt.

 

Március 6-án a sztárok sminkese a Karaja Make Up Magyarország szakmai vezetője Fodor Piroska látogat el hozzánk, hogy bemutassa Önöknek a legújabb sminktrendeket, egyénre szabott sminktanácsokkal, trükökkel lássa el Önöket, és olyan sminktitkokat áruljon el, hogy hazatérve Önök is teljes magabiztosággal alkalmazhassák azokat, akár a profi sminkesek.

 

Karaja1         Karaja2        Karaja3

 

Karaja4        Karaja5         Karaja6

 

Karaja7         Karaja8         Karaja9

(Fotók forrása: Karaja Hungary)

 (A teljesség igénye nélkül Tóth Vera, Tóth Gabi, Miklósa Erika, Nyári Alíz, Nyári Edit, Miklósa Erika, stb... is Fodor Piroska által készített gyönyörű Karaja sminkben tündökölt.)

 

 

Tesszük mindezt úgy, ahogy egy igazi csajos délutánon illik. Pezsgővel, csacsogással, sok nevetéssel, oldott hangulatú beszélgetéssel.

 

Ezt az alkalmat Ön se hagyja ki. Mivel a lehetőség csak korlátozott számban áll rendelkezésre, nem szeretnénk ha Ön, aki valóban részt szeretne venni ezen, lemaradna róla, ezért az esemény regisztrációhoz kötött, melynek díja 20.000 Forint. Ez az összeg azonban teljes egészében levásárolható Karaja termékekre, melyek a szépségnapon hatalmas választékban állnak majd az Önök rendelkezésére.

 

Az eseményre időpont foglalás miatt, az alábbi elérhetőségeink bármelyikén forduljon hozzánk bizalommal.

 

Kapcsolat:

 

72/333000

info@portabellavita.hu

 

Szeretettel várjuk jelentkezését!

Day Spa

SPA élmények és kezelések a hétköznapokban részletek

Fizetési lehetőségek

részletek