Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Menü

Spotolóknak, sportegyesületeknek

Inbody 520 Testösszetétel mérő

 Bioimpedancia mérő gépünkkel a test összetételét mérjük .Meghatározható külön-külön a négy végtag és a törzs esetében az izom, a zsír, az ásványianyag és a víztartalom.

 -Alkalmas egyszeri általános állapotfelmérésre, az optimális testösszetétel meghatározására

 -Az edzők munkájának segítésére, hogy az adott időszakban végzett munka a sportoló testfelépítésében (pl. izomtömeg növekedés a karon, vagy lábon stb) az általuk kitűzött eredményeket hozta-e.

 -Verseny előtti szükséges súlycsökkentésnél a diéta szoros ellenőrzésére, hogy elkerülhetővé váljon, hogy a zsír és víztartalom csökkenése mellett (vagy helyett) az izomtömeg is csökkenjen, veszélyeztetve a sportoló eredményességét.

 -Objektíven követhető az izomtömeg változása, lehetővé teszi a lehetséges kiegészítő módszerek optimális kiválasztását, azok eredményességének ellenőrzését. ( Például kiegészítő izommozgások célirányosan pl. alsó végtagra, de a megfelelő táplálékkiegészítők használatának bevezetéséhez , hatékonyságuk ellenőrzéséhez is támpontot nyújt)

 

Amplitrain

A Magyarországon közismert elektromos izomstimulációt végző berendezésektől eltérően a kezdetben fizioterápiás , rehabilitációs célokból használt Amplimed orvosi műszer továbbfejlesztéseként került forgalomba EMA gépünk, amely beépített programjai révén általában a hobbisportban használatos, ezért a köztudatban leginkább méltatlanul „fittness-gép”-ként terjedt el.

 Bár a gép speciális, egyénre szabható programjai ,  révén alkalmas célirányos izomerősítésre, sportrehabilitációs kezelésre, nálunk ez a módszer még nem terjedt el ,szemben több Uniós országgal és az USA-val , ahol ezeket a módszereket élsportolók és edzőik munkájának segítésére, kiegészítő lehetőségként széles körben alkalmazzák az eredményesség érdekében a felkészülési időszakban egyéni és csapatsportágakban is.

 Természetesen ez a gép nem helyettesíti , és nem csökkenti a felkészülés során elvégzendő edzői és sportolói munkát!

 Amikor javasolt a használata:

-edzésmunkával nem, vagy nehezen erősíthető izomcsoportok fejlesztése célirányosan

-oldalkülönbségek csökkentése

-sportserülések rehabilitációja

-sportkárosodások megelőzése

 

Fontos, hogy a sportolók amplitrain programjának kidolgozása mindig az edzők által észlelt problémák megoldására irányul, sosem lehet ellentétes hatású az edzők által összeállított edzéstervekkel, integrálódik az edzők által meghatározott munkába , alkalmazkodik az edzésidőkhöz és a sportoló életvitelei követelményeihez, minden esetben személyre szabott.

 

Sporttáplálkozás, táplálékkiegészítők

 Segítséget nyújtunk akár egyénileg, akár csapatban a megfelelő, optimális sporttáplálkozás kialakításához.

 

A teljesítmények optimalizálásához szükséges táplálékkiegészítők kedvezményes beszerzésében is rendelkezésre állunk, ezt tanácsadással egybekötjük.

 

Tanácsadás, ellátás betegségeknél, sérüléseknél, rehabilitációban

 Igény szerint vállaljuk állapotfelmérések szervezését, kivitelezését szakorvosokkal együtt működve.

( Pl.: Terheléses vizsgálatok, akár pályavizsgálatok a sportágra adaptálva)

 Különböző vizsgálatok, kezelések elvégzését, szükség esetén az ellátás menagmentjét.

 

Tisztelettel adózva a sportba fektetett munkáért várja Önöket a Porta Bella Vita csapata!

Day Spa

SPA élmények és kezelések a hétköznapokban részletek

Fizetési lehetőségek

részletek