Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Menü

UV mentes barnítás

Az UV mentes barnítás a legegészségesebb és legbiztonságosabb módja annak, hogy bőrünk akár folyamatosan egész évben napbarnított lehessen.

 

Alkalmas mindenkinek, akinek eddig valamiért nélkülöznie, vagy mára már kerülnie kell a napot vagy az UV fényt.

 

Fehér bőrű, szeplős, érzékeny bőrű, vitiligos, anyajegyes, májfoltos bőrűek, kismamák, fényérzékenyek, akik szeretnek barnák lenni, de a szolárium használatát nem javasolja a bőrgyógyászuk, akik gyorsan akarnak barnák lenni egy alkalomra (esküvő, party..stb) és már nincs idő a napozásra vagy a szolizásra.

AZ UV mentes barnítás, egy kémiai folyamat eredménye, amely során egy speciális cukor származék (DHA-Dihydroxyactone) lép reakcióba a bőr felső rétegében található aminosavakkal és ez által alakul ki a természetes gyönyörű barna bőr.

 

A folyamat óriási előnye, hogy a kívánt barna bőr elérése teljesen biztonságos. A barnító oldatban található kozmetikai bronzosítónak köszönhetően, a kívánt barna szín azonnal látható, de a DHA csak a kezelést követő órákban kezd kialakulni, a barnulási folyamat körülbelül további 6 órán keresztül tart. Ebben a 8-9 órában fontos, hogy ne izzadjon a bőr, és ne érje víz.

Day Spa

SPA élmények és kezelések a hétköznapokban részletek

Fizetési lehetőségek

részletek