Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Menü

UV mentes barnítás nyílt nap április 17-én

A Porta Bella Vita április 17.-i nyílt napján próbálja ki ingyenesen az Uv mentes barnítást, és ünnepelje a Húsvétot napbarnított látványú bőrrel, a káros Uv sugárzások nélkül teljes testen.

 

 

Természetes napbarnított hatású bőrszín, különböző árnyalatok, tartós eredmény természetes barnító anyaggal. 

 

 

Akkor is használható, ha kerülnie kell a napot akér bőrérzékenység, akér bőrhibák, akár gyógyszerszedés, akár napvédelmet igénylő esztétikai kezelés után.

 

Időpontfoglalás a nyílt napra: 72 / 333-000 telefonszámon lehetséges.

 

Várja Önt a Porta Bella vita csapata

 

 

Az UV mentes barnítás a legegészségesebb és legbiztonságosabb módja annak, hogy bőrünk akár folyamatosan egész évben egészségesen, károsítás nélkül, a bőrt táplálva  \"napbarnított\" lehessen.

 

 

 

Alkalmas mindenkinek, akinek eddig valamiért nélkülöznie, vagy mára már kerülnie kell a napot vagy az UV fényt.

 

 

Fehér bőrű, szeplős, érzékeny bőrű, vitiligos, anyajegyes, májfoltos bőrűek, kismamák, fényérzékenyek, akik szeretnek barnák lenni, de a szolárium használatát nem javasolja a bőrgyógyászuk, akik gyorsan akarnak barnák lenni egy alkalomra (esküvő, party..stb) és már nincs idő a napozásra vagy a szolizásra. 

 

 

AZ UV mentes barnítás, egy kémiai folyamat eredménye, amely során egy speciális cukor származék (DHA-Dihydroxyactone) lép reakcióba a bőr felső rétegében található aminosavakkal és ez által alakul ki a természetes gyönyörű barna bőr.

 

 

 • Hogyan működik?

 

 

A barnító testfújás során a DHA ( dihidroxi - aceton) aktiv anyag Aloe Vera kivonattal és bőrtápláló vitaminokkal együtt gyönyörű bőrszínt varázsol önnek. A DHA a bőrben lévő aminósavakkal reakcióba lépve a bőr felső felületén 6-8 óra alatt éri el barnító hatását. Ez a különleges formula melanint és bronz kivonatot is rejt magában, mely biztosítja az Ön azonnali egyenletes barnaságát.

 

A barnító testfújás rendszer formulája ellentétben a régi önbarnító krémekkel szemben nem a bőrt színezi meg, hanem a DHA segítségével a bőrbe felszívódva egyenletesen, azonnal fejti ki barnító hatását a bőr külső felületén foltok és csíkok nélkül.

 

 004

 

 

 

 • Mi is az  a DHA?

 
 
A DHA anyagot ( dihidroxi-aceton) szőlőből vonják ki és a bőrbe felszívódva, annak hámrétegében reakciót vált ki, melynek következménye a barna szín.
A DHA egy glicerinből nyert cukor, ami az emberi anyagcserében is jelen van.
Ez reakcióba lép a bőr szabad aminósavaival és fehérjéivel, ezáltal 6-8 óra elteltével a bőr legfelső rétegében barnaság alakul ki, mely 7-10 napig tart, azután a természetes hámlással távozik. Mivel ez az eljárás a bőr legfelső hámrétegében megy végbe és az élő bőrsejteket nem éri, ezért hosszú távú használata sem okoz semmiféle károsodást.
 

 

 

 

 

 • Mikortól látható, és meddig marad meg a természetes barna szín?

 

 
A kezelés azonnal látható eredményt hoz, de a végleges hatás 24 óra elteltével alakul ki.
 
 
A bőrtípustól a megfelelő előkészítéstől függően  a kezelés eredménye 7-10 napig egyenletes intenzív barnaságot eredményez, mely ezt követően  folyamatosan és foltosodás nélkül halványodik, ami után a barnító kezelés megismételhető.
 
Az egész testre való felvitel kb. 10 percet vesz igénybe, az azonnal látható eredmény bámulatos.
Az így biztosított aranybarna szín UV sugárzástól mentes. A hatóanyagok összetételének köszönhetően táplálja, hidratálja és ápolja a bőrt.

  

Bőrünk felületéről naponta elhalt hámsejtek milliói távoznak. Ez ténylegesen azt jelenti, hogy az ember 35-45 naponta új hámréteget kap. Ez az oka annak, hogy az önbarnítók használata által keltett barnaság egy idő után eltűnik. Ez egy természetes folyamat. És ez történik azzal a barnasággal is, ami napozás által jön létre. Amint az elhalt hámsejtek lehámlanak, a szín is eltűnik. 

 

A bőrre fújás következtében egy finom cseppképződés nélküli ködréteg keletkezik, ezáltal nem alakulnak ki csíkok és foltok. A hatóanyagokat úgy fejlesztették ki, hogy az a felhám egyenletes kopásával egyenes arányosságban legyen, így a szín egyformán halványodik. Foltosodás akkor léphet fel, ha a bőrfelület nincs 100%-osan letisztítva, ezért mindig tisztított bőrre fújjuk.

 

 

 

 • A biztonságosság

 

 

A DHA, melyet cukornádból és szőlőmag kivonatból állítanak elő, mellékhatás mentes.Az alapanyagoknak köszönhetően az eljárás a különlegesen fehér bőrű, napallergiás, májfoltos, illetve egyéb problémás bőr esetében is látványosan alkalmazható.
 
Mivel a barnaság UV-sugárzás nélkül jön létre, ezért elkerülhetők a sugárzás következményei: bőrégés, sejtelöregedés, ráncosodás, bőrrák.

 

Minden bőrtípusra alkalmazható. Bizonyos bőrbetegségek esetében (psoriasis,ekzema) körültekintéssel alkalmazva alakul ki az egyenletes szín.

 

 

 

 

 

A TÖKÉLETES BARNASÁG ELÉRÉSÉNEK LÉPÉSEI 

 

 

 

ELŐKÉSZÍTÉS

 
 
 
 • Távolítsuk el a sminket, parfümöt, dezodort
 • Kezelést megelőző 8 órán belül ne gyantázzunk
 • Válasszunk olyan ruházatot, ami a kezelés után nem dörzsöli a bőrünket. A kezelést követően az első zuhanyzásig az oldat megszínezheti a ruhát, ezt mosással gond nélkül el tudjuk távolítani
 • Bőrradírozás : Az egyenletes barnulás elérése érdekében rendkívül fontos a bőrradírozás, ezt elérhetjük bőrradírozó tusfürdővel, de ha elmaradt, bőrradírozó kendővel pótoljuk a testfújás előtt az előkészítésnél.

 

 

 

BARNÍTÁS UTÁN

 
  
 • Tusolás vagy fürdés
 A kezelést követően a meghatározott ideig fürödni nem szabad ( Ez a választott színárníalattól, a felvitt anyagtól függően 1-8 óra között változhat, ezt minden esetben a kezeléskor megbeszéljük)

 

 • Izzadás
 A kezelés és a fürdés között lévő időben próbálja kerülni az erős izzadást. A sportolás következménye lehet a túlzott izzadás, így ezt is kerüljük a kezelés után. Fontos tudni, hogy a kezelést követően az azonnal látható barnaság csak tovább fokozódik, mert a folyadék a bőrbe szívódva fejti ki aktív barnító hatását azáltal, hogy reakcióba lép a bőrben lévő aminosavakkal. Az izzadás és a mosakodás azonban ezt a folyamatot korlátozza.

 

 •  Törölközés
 A bőr dörzsölve szárítása radírozó hatású. Így fürdés vagy tusolás után a törölközővel a nedvességet óvatosan felitatva szárítsuk bőrünket.

 

 • Hidratálás
 A kezelés utáni naptól fogva, azonban már ajánlott, hogy bőrét naponta kétszer hidratálja. A száraz bőr felső hámrétege hamarabb lekopik. A hidratált bőr hosszabb ideig megőrzi a barnaságát.

 

 • Fényvédelem
 A barnító folyadék nem tartalmaz fényvédő faktorokat. Így napozás során továbbra is ügyeljen a megfelelő fényvédő faktorú termék használatára!

 

Day Spa

SPA élmények és kezelések a hétköznapokban részletek

Fizetési lehetőségek

részletek