Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Menü

YANA kollagénital a komplex segítség bőrünknek és izületeinknek

A kollagén szerepe a bőr struktúrájában, és mozgásunkban

 

 

A kollagén, az emberi testben leggyakraban előforduló protein. Ez a rostos kötőszövet a bőrnek struktúrát ad, emelett fontos öszetevője az izületeknek, az izmoknak a porcoknak, a hajnak, és a körömnek is. A kollagén a szervezet fehérjéinek 30-40 %-át alkotja.

 

Sajnos az évek múlásával, szervezetünk kollagén szintje csökken, 25 éves kor felett évente megközelítőleg 1 % kollagént vesztünk, így átlagosan teljes kollagén állományunk 50 %-ának mondhatunk búcsút 50 éves korunkra. A kollagén vesztésével bőrünk elveszti rugalmasságát, kialakulnak az első ráncok, bőrünk fakó, fénytelen lesz. Ezen látható jelek melett, a kor előrehaladtálval, egyre gyakrabban érzünk fájdalamat izületeinkben, mely szintén a kollagéveszéts következménye lehet. Az izületek kopásának fokozásában a természetes kopási folyamatok mellett szerepelt játszanak, egyes betegségek, sérülések, túlsúly.

 

 

 

Megoldás lehet-e minderre a YANA kollagénital fogyasztása?

 

A válasz egyértelműen igen, ugyanis a YANA Daily Collagen Shot kollagénitalt fogyasztva ez a csodálatos termék belülről fejti ki hatását, beépülve az izületekbe, alssítva a porckopást, valamint a bőr kollagénraktáraiba, hogy eredményeként Ön is megtapasztalhassa, hogy a tükörből újra egy ragyogó, élettel teli fiatalos arc mosolyog vissza, ez mellett nem okoz már problémát a mozgás közben érezhető izületi fájdalom sem.

 

Ami még nagyon jó hír, hogy a YANA kollagénitalt, cukorbetegek, vegetáriánusok, és Glutén érzénykenységben szenvedők egyaránt fogyaszthatják.

 

Természetesen a kollagén pótlásán felül rendkívül fontos izületeink karbantartása olyan mozgásformákkal, amelyekkel az izületeket nincsenek további terhelésnek kitéve. ilyen például az úszás. A porckopás - ahogy említettem - lassítható a túlsúly megszüntetésével, ehhez kínálunk kiváló orvosilag ellenőrzött diétás programot, Premium Diet táplálékhelyettesítő termékekkel.

 

A diétás programról részleteket itt olvashat: Premium Diet

 

A YANA kollagénitalról bővebben itt olvashat: YANA kollagénital

 

Minden kedves jelenlegi és leendő vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Day Spa

SPA élmények és kezelések a hétköznapokban részletek

Fizetési lehetőségek

részletek