Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Dr Fercsik-Tóth Beatrix arcesztétikai kezelések, testformálás

Meggyőződésem, hogy a nő igazi szépsége kisugárzásában rejlik, ami a külső és belső harmóniájának megléte nélkül elképzelhetetlen.  A mai világban a nőkkel szemben támasztott magas elvárások teljesítése is megvalósíthatatlan anélkül, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, és lehetőség szerint erre a legkevesebb időt fordítsuk.

 

Ugyanakkor nem tekintem női privilégiumnak, hogy az esztétikailag zavaró változásokat megszűntessük. Az is természetes igény nemtől függetlenül, hogy aktív, fiatalos életvitelünkkel ne álljon ellentétben biológiai korunk "öregedési" jegyeit mutató külsőnk. 

 

Ahhoz viszont, hogy külsőnk a magunkkal szembeni elvárásoknak megfeleljen, sok esetben külső segítségre van szükségünk.

 

Elkötelezett híve vagyok a biztonságos, mértéktartó, ízléses esztétikai kezeléseknek. Fontosnak tartom, hogy a változás elsősorban ne a trendeknek feleljen meg, hanem a személyiséghez igazodjon.

 

A mai irányzatoknak megfelelően az arc esztétikai hibáit, a kor előrehaladtával kialakuló problémákat komplexen szemléljük, és a legújabb eljárásokat alkalmazzuk sokszor kombinációban, a lehető legtökéletesebb eredmények elérésére. Ma már nem csak ráncokat kezelünk, hanem az egész arc fiatalos megjelenésére , az elvesztett kontúrok visszaállítására törekszünk a növekvő igényeknek megfelelően. Ehhez a legújabb módszereket is alkalmazzuk, sok esetben Magyarországon az elsők között.

 

Nagy hangsúlyt fektetek a legújabb módszerek megismerésére, mind hazai, mind nemzetközi képzeseken való részvétellel gyarapítani ismereteimet, megismerni kiváló, nemzetközileg elismert szakemberek munkáit.

 

Emellett fontosnak tartom, hogy segítsek megmutatni az érdeklődőknek munkánk "titkait", képekkel illusztrált eredményeit, hasznos tanácsokkal segteni sok éves orvosesztétikai munkám során összegyűlt tapasztalataimmal az érdeklődőket. Ezért elindítottuk a BeauytyClub blogunkat, bízva abban, hogy segíthetünk eligazodni az útvesztőkben.

 

A Porta Bella Vitában az orvosesztétikai kezelések széles palettáját kínáljuk.

 

Műtét nélküli orvosesztétikai ARCKEZELÉSEK és kombinációik, TESTKEZELÉSEK  széles választékával várjuk akár arcfiatalításra, esztétikai korrekcióra, szépségmegőrző kezelésre vágyik.  

 

Köszönöm a hozzám fordulók megtisztelő bizalmát!

Mindenkinek sikeres, örömteli szépülést kívánok!

 

Dr Fercsik-Tóth Beatrix