Porta Bella Vita logo

A kapun túl … Emese jegyzete 2

Emese

Sziasztok!

Helyzetjelentést szeretnék adni az átalakulásomról, ha megengeditek. Felhívom a tisztelt olvasók figyelmét, hogy a következő írás nyugalmat (értsd: beletörődést a jelenlegi helyzetbe) megzavaró gondolatokat tartalmaz, így kérem azokat, akiknek nincs olyan porcikájuk, amin változtatni szeretnének, illetve azokat akiknek van, de a végén nem akarják, hogy megerősödjön bennük az a tudat, hogy „Igen, ezt én is akarom!!!”, ne olvassák ezt tovább. :))

Szóval az átalakulásom 2. hónapjának végén tartok. Az eddigi eredmények, amik nem a legfrissebbek, az utolsó mérés még tavaly történt: összesen 7,5 kg tiszta zsírtól szabadultam meg, miközben az izomtömegem, és vízháztartásom növekedett. Ez tehát azt jelenti, hogy egy átlagos fogyókúránál a kg-os fogyás több lenne, mert csökkenne az izom, a víz, de ugye nem ez a cél.

Túl vagyunk a karácsonyon is. Nagy félelmem volt ám ezzel kapcsolatban, hogy ott lesz a vége a nagy akaraterőmnek, de nem így történt. Nem mondom, hogy nem bűnöztem, de csak amennyi jól esett, jóval kevesebbet bírtam enni, mint eddig, így a súlyomon nem látszott meg. Most jövő héttől újra teljes erőbedobással, és napirend szerint folytatom a programot. Hogy ez mit jelent?

Nagyon röviden és a teljesség igénye nélkül, írom le. Ez persze mindenkinél személyre szabott, amit egy személyes beszélgetés és tanácsadás során a PORTA BELLA VITA csapata kialakít. Nálam ez a következőket jelenti:

1. Naponta kétszer reggel és este iszom egy speciális orvosi diétás italport. Az ebédem általában normál menü. Nem éhezem, tudom mindenhol, mindig ezt írják, de nekem eddig ez egyik csodakészítménynél sem jött be…. de én most TÉNYLEG nem éhezem.

2. Háromszor járok a Porta Bella Vitába hetente. Minden alkalommal van egy 20 perces izomstimuláló edzés, és vagy egy elektoromos, vagy injekciós zsírbontás. A kezelések egyáltalán nem fájdalamasak, az edzés pedig nagyon hatékony. 20 perc alatt annyi kalóriát égetek el, mint egy 60 perces spinning edzéssel, amit nekem még végiggondolni is sok, mert garantáltan nem bírnék 1 órát spinningelni. 🙂

Ja és nagy öröm ért. Képzeljétek karácsony után, mivel már nem volt nadrágom ami nem esett le rólam, nyakamba vettem a várost és elmentem vásárolni. Először levettem a megszokott 38-as méretet (ami olyan 48-asnak felel meg), az úgy ahogy volt leesett rólam, nem kis derűmre a próbafülkében, majd így sétálgattam vissza, egyesével csökkennő méretekkel próbálni. Az utolsó nadrágot már nem a moletti soron akasztottam le, hanem a normál farmerok közül….. A próbafülkénél álló eladóra zavartan mosolyogva, csak annyit mondtam, hogy elnézést, fogyok. Azt nem tudom megértette-e, de egy biztos, én öt perc múlva a pénztárnál álltam és fizettem a 33(!)-as méretű farmeromért!!!!! Nekem még sosem volt ám ilyen. Lehet, hogy őrültség, de komolyan azt vettem észre, hogy a normál méretű ruhák soránál még a nap is szebben süt be az üzletbe. :))

Teszek fel a jegyzet mellé pár képet, az első farmeromat tavaly még hordtam, és nagyon szerettem…. Mégsem bánom, ha most elajándékozhatom. Rakok még fel képet, az ominózus 33-as farmerről is. Tudom, hogy még messze a cél, mégis nagyon büszke vagyok ám, a csapatra és magamra is. :)))

Még egy gondolat. A PORTA BELLA VITA kint lesz az esküvő kiállításon most hétvégén, és ott leszek én is, akit esetleg érint ez a téma.

További szép napot mindenkinek!!!

emese2_1

A régi naci 🙂

emese2_2

Csini, igaz? 🙂

emese2_3

Ez az enyém 🙂

emese2_4

…és rajtam

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre