Porta Bella Vita logo

A piros ruha küldetés…. Emese jegyzete 4.

Missziónk

Sziasztok!

Nem tudom, emlékeztek-e rá, az előző jegyzetemben említettem, hogy egy piros rucit szeretnék….. Hát megvan!!!!

A múltkori fogadalmamat nagyon komolyan vettem, ezért újra teljes erőbedobással vágtam bele a feladatba, és megint kinyíltak a a már elfeledett Premium Diet étrendkiegészítők, amiket ismét jóízűen fogyasztok.

Az eredmény 1 hét után újabb 1 kg zsírcsökkenés volt, ami pont annyi mint az elmúlt egy hónapban összesen. Mennyivel egyszerűbb lett volna, ha nem linkeskedek, már a diétám végén járhatnék. Az utolsó mérés szerint még 6 kg zsírfelesleg van rajtam, ennek elvesztését már kézen állva is kibírom. 

El kell mondanom, hogy mielőtt az előbbi \”kísértés\” című jegyzetemet megírtam, egyeztettem a Porta Bella Vitával. Olyan sok mindent köszönhetek már nekik, hogy nem szerettem volna, hogy az én akkori kudarcomat bárki is a Porta Bella Vitával azonosítaná. Ők azonban ragaszkodtak ahhoz, hogy azt is leírjam, mert az ő feladatuk, hogy arról a pontról kimozdítsanak engem, és ha ez sikerül, nekik az az igazi sikerélmény, mert nehézségek nélkül fogyás nincs, ne is áltassuk magunkat…. Jelentem, sikerült!

Látszik, hogy a módszer működik, a rizikó maga az ember, de megfelelő pszichikai ráhatással ez is rizikófaktor is nullára csökkenthető. Itt az a lényeg, hogy nem kell egyedül végigcsinálnod, most jöttem rá, hogy ez a program egyik kulcsfontosságú része…számomra mindenképpen.

….És visszatérve a piros ruhára…mit is mondhatnék, inkább teszek fel képeket. 🙂

piros_ruha1

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre