Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Azonnal fiatalos vonások- Teosyal Ultimate

A TEOSYAL jóvoltából egyedülálló lehetőség az arcfiatalításra!

 

 

Az azonnali fiatalodást eredményező eljárást 3 ml Teosyal Ultimate-tel végezzük.  Most a kezelést 130.000.Ft-ért vehetik  igénybe fiatalodni vágyó vendégeink korlátozott számban március 5-ig, akár két részletben történő fizetéssel.

( A kezelés értéke 180.000.-200.000.- Ft).

 

A kezelésen részt vevőknek ajándékkupont is adunk, amivel lehetősége van akár szájkorrekció, ajakdúsítás, akár a szemkörüli árok Teosyal termékkel történő hyaluronsavas feltöltésének árából 10 % kedvezményt igénybe venni ( azonnal, vagy fél éven belül).

 

Mivel az elvégezhető beavatkozások száma korlátozott, kérjük, ne feledjen időpontot egyeztetni. Bejelentkezés 72/ 333-000

 

 

Az eljárásról:

 

Az általunk nagyon kedvelt, rendkívül szép eredményeket hozó Teosyal hyaluronsavas töltőanyag egyike a sebészeti eljárás nélküli arcliftinghez használt ULTIMATE .

 

AZ Ultimate-et k az arc megereszkedett részeibe juttatjuk, pótolva az idők folyamán elveszett volument, kisimítva a ráncokat, feszessé téve az arcot, visszaállítva az arc EREDETI kontúrját.

 

Az eljárás rendkívül látványos, biztonságos, az eredmény természetes, tartós, a kezelés szinte fájdalommentes. 

 

A kezelést követően enyhe feszítő érzésen és esetleg apró , sminkkel fedhető bevérzéseken kívül másra számítani nem kell, ezért sem a munkát, sem a mindennapi életet nem zavarja.

Beauty Club

összes bejegyzés