Porta Bella Vita logo

Boldog Szülinapot Önnek, Nekünk!

Happy birthday 2338815 1280 cmscrop

Kedves Szülinapos olvasónk!

A Porta Bella Vita Orvosesztétikai Központ 2018. októberében Születésnapját ünnepelt. Nem tudjuk, hogy Ön, hogy van vele, mi nagyon szeretjük az ajándékokat. Éppen ezért, ebből az alkalomból szeretnénk meglepni magunkat….

Nem mással mint egy elégedett mosollyal Öntől, aki éppen októberben ünnepli születésnapját. Cserébe mi is megajándékozzuk Önt, természetes eredményt adó, fiatalos külsővel, hogy a tortán a gyertyák, tényleg csak egy számot mutassanak.

Ami miatt ez az elhatározás megszületett, annak oka, hogy számtalan esetben halljuk kedves Vendégeinktől, hogy az orvosiesztétkai kezelésüket családjuktól ajándékba kapták. Mi most a teljes költségek felét ( tehát 50 %-át!)  szeretnénk Önnek ajándékba adni. 

Szóval, hölgyeim, uraim, annak érdekében, hogy az Ön is és a mi Szülinapunk is emlékezetes legyen, várjuk jelentkezését az info@portabellavita.hu e-mail címre, egy előlről és oldalról készült smink nélküli fotó megküldésével, akkor ha Ön OKTÓBERBEN vagy NOVEMBERBEN ünnepli/ünnepelte születésnapját.

Tehát annak érdekében, hogy a Születésnapunkat a fent leírtak szerint együtt ünnepelhessük:

– Küldje meg jelentkezését 2018. november 15-ig e-mailben a születési dátum pontos megjelölésével és egy fénykép csatolásával az info@portabellavita.hu e-mail címre.

– Vállalja büszkén életkorát, és azt, hogy Önt, mint a mi boldog szülinaposunkat mi is büszkén bemutahassuk követőinknek, a kezelés előtt és után is.

A jelentkezők közül a velünk ünneplő Hölgy vagy Úr sorsolással kerül kiválasztásra 2018. november 20-án.

Várjuk jelentkezését!

Addig is csodás születésnapra hangolódási időszakot kívánunk Önnek!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre