Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Boldog Szülinapot Önnek, Nekünk!

Kedves Szülinapos olvasónk!

 

A Porta Bella Vita Orvosesztétikai Központ 2018. októberében Születésnapját ünnepelt. Nem tudjuk, hogy Ön, hogy van vele, mi nagyon szeretjük az ajándékokat. Éppen ezért, ebből az alkalomból szeretnénk meglepni magunkat....

 

Nem mással mint egy elégedett mosollyal Öntől, aki éppen októberben ünnepli születésnapját. Cserébe mi is megajándékozzuk Önt, természetes eredményt adó, fiatalos külsővel, hogy a tortán a gyertyák, tényleg csak egy számot mutassanak.

 

Ami miatt ez az elhatározás megszületett, annak oka, hogy számtalan esetben halljuk kedves Vendégeinktől, hogy az orvosiesztétkai kezelésüket családjuktól ajándékba kapták. Mi most a teljes költségek felét ( tehát 50 %-át!)  szeretnénk Önnek ajándékba adni. 

 

Szóval, hölgyeim, uraim, annak érdekében, hogy az Ön is és a mi Szülinapunk is emlékezetes legyen, várjuk jelentkezését az info@portabellavita.hu e-mail címre, egy előlről és oldalról készült smink nélküli fotó megküldésével, akkor ha Ön OKTÓBERBEN vagy NOVEMBERBEN ünnepli/ünnepelte születésnapját.

 

Tehát annak érdekében, hogy a Születésnapunkat a fent leírtak szerint együtt ünnepelhessük:

 

- Küldje meg jelentkezését 2018. november 15-ig e-mailben a születési dátum pontos megjelölésével és egy fénykép csatolásával az info@portabellavita.hu e-mail címre.

- Vállalja büszkén életkorát, és azt, hogy Önt, mint a mi boldog szülinaposunkat mi is büszkén bemutahassuk követőinknek, a kezelés előtt és után is.

 

 

A jelentkezők közül a velünk ünneplő Hölgy vagy Úr sorsolással kerül kiválasztásra 2018. november 20-án.

 

Várjuk jelentkezését!

 

Addig is csodás születésnapra hangolódási időszakot kívánunk Önnek!

Beauty Club

összes bejegyzés