Porta Bella Vita logo

Bőrmegújítás frakcionált lézerrel

Bőrmegújítás frakcionált lézerrel

Professzionális bőrmegújítás CO2 frakcionált lézerrel

Hogyan működik?

A lézer energiát visz át a bőr felületére. Ez az energia felmelegíti a bőr felső rétegeiben lévő vizet, melynek hatására a víz és a bőr szövetei egyaránt elpárolognak. Minden esetben, amikor a lézernyaláb elhalad a bőr fölött, a bőr legfelsőbb rétegei közül néhány réteg igen pontos és ellenőrzött módon, a megfelelő mélységben eltávolításra kerül.

A bőr ezt követően egy bizonyos ideig gyógyul, miközben új kollagén rétegek alakulnak ki. A bőr szó szerint regenerálja önmagát, melynek hatására jelentős javulás következik be a nap által károsított, ráncos, pattanásos és heges bőr megjelenésében.

Milyen problémákat szűntet meg?

  • megszűnteti a bőr egyenletlenségeit, üde, friss bőr képződik
  • a bőrt azonnal feszessé teszi
  • fokozza a bőr lágyságát , javítja a szerkezetét
  • eltünteti a nem kívánt barna foltokat
  • kisimítja a ráncokat 
  • megszűntetiaz  aknés hegeket
  • megfiatalítja a nyakat, a mellkast és a kezeket
  • kisimítja a hegeket és egyes, a bőr megnyúlása miatt keletkező striákat

Szinte minden területen használható.Elsősorban az arc, nyak, dekoltázs, kézfejek kezelésére használjuk, de a teseten lévő hegek és striák kezelését is elvégezzük.

lezer_tn

A kezelés menete:

Előzetesen megbeszéljük a várható eredményeket, a kezelést követő teendőket.

A kezelést helyi érzéstelenítésben végezzük, általában 30-40 percet vesz igénybe az előkészítést követően.

Az eljárás során a megoldani kívánt problémának megfelelően beállított frakcionált lézer apró lyukakat éget a bőrbe, szemben a régebbi lézeres arcfiatalító eljárásokkal, amelyeket csak altatásban lehetett elvégezni, és rendkívül hosszú felépülési idő követte.

A kezelést követő 1.-2 napon a kipurult, duzzadt bőrt erőteljesen hidratálni kell, a 3.-4. napon a bőr barnásan elszíneződik ( sminkkel jól fedhető), majd a felső bőrréteg lehámlik. Általában egy hét után a finom hámlás befejeződik, és ragyogó, friss bőr jelenik meg. A kollagénképződést stimuláló hatás hosszabb folyamat, így a végleges eredmény a kezelést követő 3. Hónapban látható.

 Nagyon fontos a kezelést követő erőteljes hidratálás, és fényvédelem, ezért válsszon magas faktorszámú fényvédő krémet a kezelést követő időszakban.

Szinte minden terület kezelhető, elsősorban az arc, nyak, dekoltázs, kézfejek kezelésére használjuk kiváló eredményekkel.

Általában  a kezelést 1-3 alkalommal végezzük el a kezelést, 4-6 hetes időközökkel.Már az első kezelés is látványos eredményt ad:


Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre