Porta Bella Vita logo

Farsangi kedvezmények

Unnamed 2 cmscrop 1

A Farsang ideje az év egyik legvidámabb időszaka. Egymást érik a bálok, a kellemes baráti, vagy az elegáns társasági összejövetelek. Legyen ez az idei farsang más mint a többi. A legszebb „jelmez” amit viselhet, úgyis fiatalos önmaga. Éppen ezért, mi most álarc helyett, a farsangi idejére február 27-ig kedvezményeket kínálunk, hogy ragyogó fiatalos kinézetével Ön lehessen a Bál királynője.

Arcfeszesítés felszívódó szállal

Az FTC vagy COG szállal illetve ezek kombinációjával történt kezeléseinkből  20 % kedvezményt biztosítunk.

Olvasson a feszívódó szálas kezelésekről.

A kedvezmény az árlistában szereplő árakból kerül levonásra.

YANA kollagénital

Az eredmény tartósságához Ön is nagyban hozzájárulhat, ha az évek során elvesztett kollagént YANA kollagénital fogyasztásával pótolja, mely növeli a bőr kollagéntermelését, ezáltal a bőr feszesebb, hidratáltabb, rugalmasabb lesz. A kollagénital jótékony hatással van többek között az izületekben található – és csökkenésével izületi panaszokat okozó – kollagén termelésére is.

yana-cmscrop

A Yana kollagénitalt február hónapban 10 % kedvezménnyel vásárolhatja meg.

KARAJA sminktermékek

Annak érdekében, hogy a feszes archoz, tökéletes smink és üde barna bőrszín párosuljon, ha 20.000 Forint felett vásárol Nálunk professzionális KARAJA sminktermékeket egy alkalom UV mentes barnítást  kap ajándékba.

IMG_7975

 Kedvezménykártyák

Az 60.000 Forint feletti orvosesztétikai kezelések igénybevételekor az alábbi kedvezménykártyákat biztosítjuk:

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre