Formabontó LIKE- játék a csúcsformáért

Missziónk

Mitől formabontó LIKE-játék?

 

Mert mi az oldal LIKE-okért cserébe szó szerint formabontunk, hogy csúcsformába kerülhessen!

A játék február 10-ig tart, hogy időben elkezdődhessen a nagy átalakulás, de legyen elég idő is gyűjtögetni a LIKE-okat a leolvadó kilók, vagy zsírpárnácskák ellen. Na és persze legyen idő felújítani a tavaszi gardróbot az új ruhamérettel!

A LIKE-ok számának növekedésével folyamatosan növeljük a nyereményt, ez a facebook oldalunkon folyamatosan követhető lesz.

Akkor vágjunk bele! 300 LIKE-nál 1 nyertest sorsolunk, 50.000.-Ft értékű testformálást felajánlva. Efelett növeljük a nyereményt, később akár a nyertesek számát is.

Mivel mindenki csak egyszer LIKE-olhatja az oldalt, ezért esélyét a megosztásokkal is növelheti!

 

Azért, hogy ne csak a szerencsén múljon: a játékban részt vevők 10 % kedvezménnyel vehetnek részt minden testformáló programunkban.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre