Porta Bella Vita logo

HIFU arclifting és hyaluronsavas volumenpótlás egyben

Hifu arclifting

Az idei év egyik legkeresettebb és legsikeresebb kezelése HIFU UTIMS kezelésünk, amelyet az arc diagnosztikáját követően részterületeken is végzünk, de az arc , nyak, dekoltázs teljes kezelésére is lehetőség van.

Nagy sikerrel alkalmazzzuk HIFU kezelésünket az arc emelésére, a bőr feszesítésére, a természetes fiatalosság hatását elérve egyetlen kezeléssel.

HIFU UTIMS KEZELÉSRŐL ITT OLVASHAT››››

Gyakori igény az arc egységes fiatalítása.

Amikor teljes arcfiatalítás a páciens igénye, és a HIFU kezelést választjuk,   fontos elmondani , hogy bár a HIFU valódi , jelentős, természetes hatású lifting hatást biztosít, megemeli a megereszkedett arcot, csökkenti ezáltal a ráncok mélységét, elsimítja a felszínes ráncokat, élesedik az állív, fiatalodik, élesedik az elmosódott arckontúr, DE a kezelés a nagyobb volumenhiányok pótlására önmagában nem alkalmas.

Ezért már a konzultáció során is elmondjuk, hogy az ajkak fiatalítását, a mélyebb mosolygóránc hiányát , vagy akár az orca elveszett volumenét csak kiegészítő , volumenpótló kezeléssel állíthatjuk vissza, így válik a kezelés teljessé, és így érjük el a vágyott eredményt.

hifu5-2

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre