Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

HIFU arclifting és hyaluronsavas volumenpótlás egyben

Az idei év egyik legkeresettebb és legsikeresebb kezelése HIFU UTIMS kezelésünk, amelyet az arc diagnosztikáját követően részterületeken is végzünk, de az arc , nyak, dekoltázs teljes kezelésére is lehetőség van.

 

Nagy sikerrel alkalmazzzuk HIFU kezelésünket az arc emelésére, a bőr feszesítésére, a természetes fiatalosság hatását elérve egyetlen kezeléssel.

HIFU UTIMS KEZELÉSRŐL ITT OLVASHAT››››

 

Gyakori igény az arc egységes fiatalítása.

Amikor teljes arcfiatalítás a páciens igénye, és a HIFU kezelést választjuk,   fontos elmondani , hogy bár a HIFU valódi , jelentős, természetes hatású lifting hatást biztosít, megemeli a megereszkedett arcot, csökkenti ezáltal a ráncok mélységét, elsimítja a felszínes ráncokat, élesedik az állív, fiatalodik, élesedik az elmosódott arckontúr, DE a kezelés a nagyobb volumenhiányok pótlására önmagában nem alkalmas.

Ezért már a konzultáció során is elmondjuk, hogy az ajkak fiatalítását, a mélyebb mosolygóránc hiányát , vagy akár az orca elveszett volumenét csak kiegészítő , volumenpótló kezeléssel állíthatjuk vissza, így válik a kezelés teljessé, és így érjük el a vágyott eredményt.

 

hifu5-2

Beauty Club

összes bejegyzés