Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Húsvéti kedvezményes ajánlatok 2020

 Nyuszi! 

 

Rendhagyó módon állítottuk most össze, az -egyébként minden évben nagyon várt - húsvéti kedvezményeinket.

 

Eddig folyamatosan nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a leghatékonyabb ajánlatokkal, csomagokkal, tippekkel, hozzásegítsük Önt ahhoz, hogy egyes kezelések után hogy őrizzük meg minél hosszabban annak eredményét, most a jelenlegi helyzet lehetőséget adott arra, hogy ezt megfordítsuk, és  otthon is elvégezhető megelőző kezelésekkel, termékek használaatával/fogyasztásával a majdani kezelésre való leghatékonyabb felkészülést készítsük elő Önnel együtt.

 

Ennek szellemében húsvéti kedvezményeink most a felkészülésről szólnak. 

 

Húsvéti kedvezményes ajánlataink 2020. április 15-ig érvényesek, a kedvezmények igénybevételének kfeltételeieről, a termékek megrendeléséről érdeklődjön a +3672333000-as telefonszámon.

 

A kedvezmények egyéb kedvezményekkel, csomagajánlatokkal nem összevonhatók,  a termékekhez kapcsolódó kezelések elvégzésre újra nyitás után egy hónapon belül van lehetőség. 

 

 

Testkezelések és a Mikeda kollagénital 

 

DEKA Onda  innovatív testformálást jó ideje eredményesen alkalmazzuk a narancsbőr kezelésében, a bőrfeszesítésben. Tanulmányok kimutatták, hogy a  MIKEDA Kollagénital önmagában is hozzájárul a cellulit csökkentéséhez, és emellett a bőr megfelelő előkészítésével fokozhatjuk a kezelések hatékonyságát.

Éppen ezért testkezeléseink mellé, mi is ajánljuk a termék fogyasztását.

 

Húsvéti kedvezményeink keretében egy doboz 36.000 Ft értékű  Mikeda kollagénital vásárlása után későbbi DEKA Onda+ Z-wave, vagy Cooltech + Z-wave testkezeléséből a termék árát jóváírjuk, tehát a kezelések így 98.500 Ft helyett 62.500 Ft-ért  vehetők igénybe. 

 

A Mikeda kollagénital vásárlására számítógépről webshopunkon keresztül is lehetőség van. Megrendeléshez kattintson a képre.

 

 

Mikeda kollagénital

 

 

Hydrabeauty kezelés - előkészítést követően  akár ingyen

 

Egy doboz Mikeda kollagénital vásárlása után HydraBeauty  kezelését 40 % kedvezménnyel veheti igénybe.

Ha egyszerre megvásárol két doboz Mikeda kollagénitalt,  megajándékozzuk Önt egy Hidrabeauty kezeléssel, azt követően, amikor újra találkozhatunk.

 

 

 

Dermastir otthonápolási csomagok online tanácsadással

 

A Dermastir összeállított csomagajánlataink segítséget nyújthatnak, egy komplex bőrápolási programra, amit otthonában is elvégezhet, amíg újra nem találkozhatunk. A csomagajánlatok 10 % kedvezménnyel vehetők igénybe.

 

A Dermastir csomagajánlatait itt ismerheti meg. 

 

A megfelelő csomagajánlat kiválasztásában, bőrápolással kapcsolatos kérdésekben időpont foglalás után térítésmentesen segítünk Önnek.

 

A csomagajánlatokat számítógépről webshopunkon keresztül is megrendelheti. Megrendeléshez kattintson a kiválasztott csomag képére. 

 

dermastir bőrmegújítás mini  dermastir midi bőrmegújítás  dermastir maxi bőrápolás 

 

 

Ajándékutalványok

 

Ha saját, későbbi kezelését garantált kedvezménnyel szeretné igénybe venni, vagy az ajándékutalványt meglepetésnek szánja, teljes szabadságot adva a megajándékozottnak, akkor jó választás különböző értékű ajándékutalványunk vásárlása.

Porta Bella Vita ajándékutalványok 10 ezer, 25 ezer, 50 ezer és 100 ezer Ft értékben, vagy konkrétan meghatározott kezelésekre vonaktozóan választhatóak. 

Ezek az ajándékutalványok bármely kezelésünkre ( orvosi, medicalkozmetikai), vagy forgalmazott termékre felhasználhatóak.

 

Az 50.000 Ft értékű és 100.000 Ft értékű ajándékutalványt most 10 % kedvezménnyel vásárolhatja meg. 

( A kedvezményes utalványok felhasználása más kedvezménnyel nem vonható össze) 

 

Az ajándékutalványokat számítógépről webshopunkban is megvásárolhatja. Kattintson a megvásárollni kívánt ajándékutalvány képére. 

 

 

ajandekutalvany_10e    ajándékutalvány 25000

 

    ajándékutalvány 100000

 

 

 

 + RÁADÁS 

 

 Húsvét napján további meglepetésekkel kedveskedünk Önöknek.Figyelje Facebook, Instagram oldalunkat, hogy le ne maradjon. 

 

 

 

Beauty Club

összes bejegyzés