Porta Bella Vita logo

Idővonal játék július

Fitness 332278 1280 cmscrop

Júliusi idővonal játék

Július, forróság…. Most tényleg kell a felfrissülés. Éppen ezért játékra invitáljuk Önöket, melynek nyertese 40+ kényeztető szépségcsomagunkat veheti igénybe. Ennek érdekében, kérjük, válaszoljanak helyesen egy egyszerű kérdésre Facebook oldalunkon. Ha nyerési esélyét növelni szeretné like-olja a Facebook posztot, illetve ossza meg azt. Egy helyes válasz 1x esély, 1 poszt like 2x esély, 1 megosztás 3x esély.

A kérdés:

Mi annak az egyedülálló, innovatív lapmaszknak a neve, melyet a nyári szépségcsomagjainkban alkalmazunk, a maximális hatóanyag bejutás, öregedésgátlás, és hidratálás érdekében?

A helyes választ itt találja: Nyári szépségcsomag ajánlataink

A játék menete

A helyes választ a Facebookon található játékfelhívás poszt alá kommentbe várjuk. Itt: Facebook idővonal játék

A nyereményjáték 2017. július 04. napjától 2017. július 10-én 22 óráig tart. A nyerteseket e-mailben értesítjük. 

Tehát ne feledjék, egy helyes válaszért, és/vagy egy like-ért, és/vagy egy megosztásért 1 darab 40+ kényeztető szépségcsomag kerül kisorsolásra. Ezt nem szabad kihagyni. Játszon velünk! 

Mindenkinek nagyon jó játékot kívánunk!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre