Ismét nyílt nap a Porta Bella Vitában

Lightsheer

Nálunk az ősz nem az elmúlás, hanem a megújulás időszaka. Ezért az őszi időszakban több nyílt nappal, kedvezménnyelvárjuk szépülni, fiatalodni vágyó pácienseinket, vendégeinket.

Szeptember 18-án (csütörtökön) NYÍLT NAPOT tartunk, ahol többek között bemutatjuk a legkorszerűbb technológiával működő lézeres szőrtelenítési eljárásunkat! .

Nyílt napunkon:

  • INGYENESEN kipróbálhatja a lézeres szőrtelenítést
  • INGYENES tanácsadás a szőrtelenítésről
  • 15 -25 % KEDVEZMÉNY további szőrtelenítésre ( a kezelt területek számátólfüggően) kizárólag a nyílt napon történő bejelentkezéskor
  • INGYENES orvosesztétika konzultáció és tanácsadás
  • Nyílt napon történő bejelentkezés esetán BÁRMELY orvosesztétikai kezelésből 15 % kedvezmény !

Érdeklődjön kedvező, halasztott fizetési lehetőségekről!

Nyílt napra időpontfoglalás a 72/333-000 telefonszámon lehetséges .

Várjuk szeretettel!

A lézeres szőrtelenítésről 

A tartós szőrtelenítés vitathatatlanul egyre népszerűbb eljárás mind a hölgyek, mnd a férfiak körében. Bizonyára sokan kipróbáltak már több szőrtelentő eljárást, a borortvától a sokszor végleges szőrtelenítést ígérő eljárásokig, de tapasztalataink szerint kevesen találtak rá a számukra „tökéletes” megoldásra.

Valószínű, hogy a csalódások hátterében a sok helyen felbukkanó téves információk is felelősek, hiszen miért is vonnánk kétségbe a végleges, örökös megoldást ígérő eljárások létezését.

Pedig a  tartós szőrtelenítésről tudnunk kell, hogy „csupán” a növekedési időszakban lévő szőrszálakat képes elpusztítani, azokat viszont a fotoepilácós eljárások, mint a lézeres szőrtelenítés véglegesen megszűnteti. Viszont a nyugalmi állapotban lévőket, amikor növekedési szakba jutnak, kezelni kell, hogy azok is végérvényesen eltűnjenek.

Ezért nem nevezhető véglegesnek egyetlen jelenlegi szőrtelenítő eljárás sem, időnként történő megismétléssel tüntethetők el azokban  a szörtüszőkben lévő szőrszálak is, amelyek az előző kezelésnél még nem voltak jelen.

A tartós szőrtelenítéssel szemben támasztott igényeknek eleget téve fejleszteték ki a a fotoepilációs technikák ( lézer , IPL ) között is kiemelkedő LightSheer készülék legújabb generációját.

 Miben más? 

  • Az eddigi tartós szőrtelenítésekkel szemben  alkalmas a legextrémebb bőrtípusra vagy a szőrszín legszélesebb változataira, a legkülönbözőbb méretű vagy mélységű területekre.
  •  A LightSheer sikere folyamatos klinikai dokumentumokkal igazolva prémium kategóriás a tartós szőrtlenítésben
  • Szabadalmazott ChillTip kezelőfeje folymatosan hűti a kezelt területet a vendég biztonságát és kényelmét garantálva 
  • Olyan gyors és nonivazív technikával dolgozik, mely során a lábadozási időt kiküszöböljük 
  • Minden bőrtípus kezelhetősége (I-VI), a barnított bőrt és a szőrtüszőgyulladásban szenvedő felületet is beleértve 
  • Sikeres kezelések a pseudofolliculitis barbae (PFB), seprűvénás, jóindulatú pigmentációs zavarokra 
  • FORRADALAMASÍTOTTÁK az eddig is prémium kategóriás LightSheer berendezést egy beépített vákuum funkcióval, így drámaian megnövekedett a kezelési felületet 22 x 35 mm-re! A LightSheer DUET így lehetővé teszi a hát és a lábak kényelmes kezelését akár 15 perc alatt, bármilyen érzéstelenítőszer vagy gél alkalmazása nélkül.

Akkor miért nem drágább a többi eljáráshoz képest?

Egyszerűen azért, mert a LUMENIS világszínvonalú orvostechnológiai fejlesztéseinek köszönhetően költséghatékonyabban tudunk dolgozni vele, nagyszerű eredményeket elérve. 

Tekintse meg szőrtelenítési árainkat:  ÁRLISTA

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre