Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Ismét nyílt nap a Porta Bella Vitában

Nálunk az ősz nem az elmúlás, hanem a megújulás időszaka. Ezért az őszi időszakban több nyílt nappal, kedvezménnyelvárjuk szépülni, fiatalodni vágyó pácienseinket, vendégeinket.

 

 

Szeptember 18-án (csütörtökön) NYÍLT NAPOT tartunk, ahol többek között bemutatjuk a legkorszerűbb technológiával működő lézeres szőrtelenítési eljárásunkat! .

 

Nyílt napunkon:

 • INGYENESEN kipróbálhatja a lézeres szőrtelenítést
 • INGYENES tanácsadás a szőrtelenítésről
 • 15 -25 % KEDVEZMÉNY további szőrtelenítésre ( a kezelt területek számátólfüggően) kizárólag a nyílt napon történő bejelentkezéskor
 • INGYENES orvosesztétika konzultáció és tanácsadás
 • Nyílt napon történő bejelentkezés esetán BÁRMELY orvosesztétikai kezelésből 15 % kedvezmény !
 
Érdeklődjön kedvező, halasztott fizetési lehetőségekről!
 
 
Nyílt napra időpontfoglalás a 72/333-000 telefonszámon lehetséges .
Várjuk szeretettel!
 
 

 

A lézeres szőrtelenítésről 

 

A tartós szőrtelenítés vitathatatlanul egyre népszerűbb eljárás mind a hölgyek, mnd a férfiak körében. Bizonyára sokan kipróbáltak már több szőrtelentő eljárást, a borortvától a sokszor végleges szőrtelenítést ígérő eljárásokig, de tapasztalataink szerint kevesen találtak rá a számukra "tökéletes" megoldásra.

Valószínű, hogy a csalódások hátterében a sok helyen felbukkanó téves információk is felelősek, hiszen miért is vonnánk kétségbe a végleges, örökös megoldást ígérő eljárások létezését.

Pedig a  tartós szőrtelenítésről tudnunk kell, hogy "csupán" a növekedési időszakban lévő szőrszálakat képes elpusztítani, azokat viszont a fotoepilácós eljárások, mint a lézeres szőrtelenítés véglegesen megszűnteti. Viszont a nyugalmi állapotban lévőket, amikor növekedési szakba jutnak, kezelni kell, hogy azok is végérvényesen eltűnjenek.

 

Ezért nem nevezhető véglegesnek egyetlen jelenlegi szőrtelenítő eljárás sem, időnként történő megismétléssel tüntethetők el azokban  a szörtüszőkben lévő szőrszálak is, amelyek az előző kezelésnél még nem voltak jelen.

 

 

A tartós szőrtelenítéssel szemben támasztott igényeknek eleget téve fejleszteték ki a a fotoepilációs technikák ( lézer , IPL ) között is kiemelkedő LightSheer készülék legújabb generációját.

 

Miben más? 

 

 • Az eddigi tartós szőrtelenítésekkel szemben  alkalmas a legextrémebb bőrtípusra vagy a szőrszín legszélesebb változataira, a legkülönbözőbb méretű vagy mélységű területekre.
 •  A LightSheer sikere folyamatos klinikai dokumentumokkal igazolva prémium kategóriás a tartós szőrtlenítésben
 • Szabadalmazott ChillTip kezelőfeje folymatosan hűti a kezelt területet a vendég biztonságát és kényelmét garantálva 
 • Olyan gyors és nonivazív technikával dolgozik, mely során a lábadozási időt kiküszöböljük 
 • Minden bőrtípus kezelhetősége (I-VI), a barnított bőrt és a szőrtüszőgyulladásban szenvedő felületet is beleértve 
 • Sikeres kezelések a pseudofolliculitis barbae (PFB), seprűvénás, jóindulatú pigmentációs zavarokra 
 • FORRADALAMASÍTOTTÁK az eddig is prémium kategóriás LightSheer berendezést egy beépített vákuum funkcióval, így drámaian megnövekedett a kezelési felületet 22 x 35 mm-re! A LightSheer DUET így lehetővé teszi a hát és a lábak kényelmes kezelését akár 15 perc alatt, bármilyen érzéstelenítőszer vagy gél alkalmazása nélkül.
 

Akkor miért nem drágább a többi eljáráshoz képest?

 

Egyszerűen azért, mert a LUMENIS világszínvonalú orvostechnológiai fejlesztéseinek köszönhetően költséghatékonyabban tudunk dolgozni vele, nagyszerű eredményeket elérve. 

 

 

 

Tekintse meg szőrtelenítési árainkat:  ÁRLIST

Beauty Club

összes bejegyzés