Julie Horne Lips Mastertraing

1dbff196 16ae 4635 b83e c156139929e7 cmscrop

Akik az interneten esztétikai témában, főképp ajakformázás témában gyakrabban böngésznek, biztosan szembetalálkoztak már Julie Horne fantasztikus ajaktöltéseivel.

Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött összefogtunk öten, és megszerveztük magunknak, hogy elsajátíthassuk azt a különleges technikát, ami jellegzetesen kiemeli és gyönyörűre formázza az ajkat.

Julie Horne meghívásunkra Budapestre érkezett, elárulta az elméleti titkokat, és vezetésével begyakorolhattuk a technikát.

Magyarországon elsőként kerülnek ki a „Julie Horne inspiration” ajakfeltöltések Dr Fercsik-Tóth Beatrix, Dr Faludi Péter, Dr Hegedűs Beáta , Dr Krisztina Philips és Dr Pónyai Katinka kezei közül.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre