Porta Bella Vita logo

Kivételes ajánlat a mély ráncok elleni harchoz

Missziónk

Teosyal  – és a ráncoknak esélyük sincs !

Kivételes kedvezmény,  korlátozott számban elérhető ajánlat a  Teosyal Ultra Deep hyaluronsavas töltőanyaggal történő ráncfeltöltésre!

1 ml töltőanyag beadására október 10-ig (de kizárólag a készlet erejéig) 30 % kedvezménnyel, 41.000.- Ft-ért van lehetőség, 2 ml beadása esetén a második ml 34.000.-Ft .

Az ár a konzultációt, a töltőanyagot , a beadást és a kontrollt tartalmazza.

A statikus ( nem a mimikai izmok okozta ráncok) feltöltését végezzük hyaluronsavval, ami a hiányzó volument pótolva azonnali látványos eredményt mutat, gyors, szinte fájdalommentes eljárás. akezelést követően azonnal visszatérhet mindennapi feladataihoz.

A hyaluronsavas kezelésekről ITT olvashat. 

ultra_deep-2

Várjuk szeretettel:

Porta Bella Vita csapata

72 / 333-000

info@portabellavita.hu 

before-after_nasolabialis

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre