Porta Bella Vita logo

Május 7-től ismét várjuk

Depositphotos 18804767 xl 2015 cmscrop

2020.április 30.

Kedves Pácienseink!

Május 7-től szigorú szabályok és protokollok mellet kezdjük meg a korlátozások csökkentése után a munkát.

Igyekszünk rugalmasan, gyors időpontokkal elérhetővé tenni ismét szolgáltatásainkat. Minden elérhetőségünkön fel tudja venni velünk a kapcsolatot, de az időpont egyeztetés miatt telefonon célszerű keresni minket.

A járvány lassítása érdekében önként döntötünk közös érdekünkben a bezárás mellett, most pedig számos, a központi előírásoknál is szigorúbb biztonsági intézkedést vezettünk be, hogy minden kockázatot minimalizálva végezhessük tovább szolgáltatásainkat.

Ez idő alatt sok kezelés időpontját kellett lemodanunk, sok kezeléssorozat szakadt meg, illetve az esedékes frissítő/ismétlő kezelésekre nem volt lehetőség időpontot foglalni sem.

Ezért, hogy ezeket a rajtunk kívüli okból létrejött kellemetlenségeket valamelyest  kompenzálhassuk, hozzájárulhassunk ennek az arcot/testet/lelket  megviselő nehéz időszak által okozott  jelek elsimításához, az érintettek kizárólag május hónapban igénybe vehetik KARANTÉN UTÁNI AJÁNLATAINKAT. 

Ha szeretné „behozni a lemaradást” , vagy nem szeretné ha váratlanul érné egy esetleges későbbi szigorítás, akkor választhat a BEAUTY KOLLEKCIÓ kedvezményes ajánlataiból június végéig.(részletek hamarosan)

Köszönjük a nagy számú érdeklődést, nagy  sikere volt a leállás idején online szolgáltatásainkan, ezért nem szűnik meg az online konzultáció lehetősége, az online rendvezvényeink, és fenntartjuk a termékek házhozszállítását is.

Várjuk szeretettel!

Klinikánkon vigyázunk Önre, vigyázzunk egymásra! Köszönjük a szabályok és a biztonság betartásában történő együttműködésüket.

Porta Bella Vita csapata

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre