Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Mikrotűs rádiofrekvenciás kezelés- új kezelés klinikánkon

Szolgáltatásainkat bővítettük a Jeisys INTRAcel Pro mikrotűs rádiófrekvenciával, ami kiváló lehetőség az "ebédidős" , látványos bőrmegújításban akár nyáron.

 

A Jeisys mikrotűs frakcionált rádiófrekvenciás eljárás a bőr felszínes és mély rétegeit  egészségessé, a bőrt rugalmassá és ragyogóvá teszi, csökken a pórusok mérete, az arc feszesebb lesz. Az eljárás bőrszíntől függetlenül biztonsággal alkalmazható, fényvédelem mellett nyáron is végezhető kezelés.

Kiváló lehetőség már fiatalon is a prevenciós célból, idősebb bőrön a bőr megújítására, fiatalítására, probléma kezelésre.

 

Az "Aesthetic Industry Awards” díjat nyert Intracel PRO készülék a világ első mikrotűs RF készülékének legújabb változata. 

 

A Jeisys Intracel egyesíti magában a mikrotűk okozta biostimulációt és a rádiófrekvencia bőrmegújító hatását, amit még tovább fokozhatunk a kezelés céljainak megfelelő orvosi hatóanyagok bevitelével.

 

Az eszköz széles skálán változtatható beállítási lehetőségével biztosítja az egyedülálló hatékonyságot, és a kezelés közbeni páciens kényelmet.

 

 

 

Így történik a mikrotűs rádiófrekvenciás Jeisys INTRACEL kezelés kezelés:

 

1.Előkészítés


Érzéstelenítő krémet helyezünk a kezelt területre

 

2. Frakcionált rádiófrekvenciás mikrotűs kezelés


Fertőtlenítés után az arc vagy egyéb testrészek különböző részeinek megfelelően változó mélységben és energiával történik a kezelés a steril kezelőfej segítségével, lépésről lépésre haladva. 

 

mikrotűs rádiofrekvencia

 

 

Ennél az eszköznél a steril kezelőfejek között is választhatunk attól függően, hogy invazív, vagy bőrsérülés nélküli módszert választunk. 

 

frakcionált rádiofrekvencia

 

 

mikrotűs rádiofrekvenciás kezelés     mikrotűs rádiofrekvenciás kezelés     mikrotűs kezelés

 

 

3.Hatóanyag bevitel, Fillmed NCTF153 HA

A mikrotűk okozta kis csatornákon, tű nélkül speciális hatóanyagkombinációt juttattunk be. A leggyakrabban a Fillmed NCTF 135 HA steril orvosi kombinációját.  A bőrt sejtszinten kezelve, belülről tölti fel tápanyagokkal. Klinikai vizsgálatokkal igazolt hatása egyedülálló.

 

 

fillmed NCTF

 

mezoterápia

 


4. Mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés után 

Nyugtató hatóanyagtartalmú lapmaszkkal  és  gyógykozmetikummal zárjuk a kezelést. A bőrpír általában néhány óra múlva elmúlik, érzékenyebb bőr esetében másnap is tapasztalható lehet, de akkor már alapozóval fedhető. 

A kezelést követően fényvédőkrém használata szükséges.

A kezelés hatására a bőr azonnal feszesebbé, tömörebbé válik, a bőrminőség javulása napról napra alakul.

 

 

További részleteket a kezelés  leírásánál talál: mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés

 

 

 

Beauty Club

összes bejegyzés