Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Nőnapi kedvezmények

 

Március 8-a. Egy nap, ami a Hölgyekért van. Nálunk is kizárólag Önök most a nap főszereplői.  Nőnap alkalmából szeretnénk Mi is kedveskedni Önöknek jónéhány kedvezménnyel. Szeretettel ajánljuk az Urak figyelmébe is, ha Kedvesüket ezen a napon igazán exkluzív ajándékkal szeretnék meglepni. Ugyanis a kedvezményes kezelések és termékek akár ajándékutalvány formájában is megvásárolhatók.

 

Maximus Trilipo arc- és testkezelés

 

Nőnap alkalmából a Maximus Trilipo arckezelés és a Maximus Trilipo testkezelés árából március 08-án történő bejelentkezés esetén 40 % kedvezményt biztosítunk. A kedvezmény egy kezelésre, és bérletvásárlásra is igénybe vehető.

 

SHR szőrtelenítő kezelés

 

Mondjon búcsút nemkívánatos szőrszálainak SHR szőrtelenítéssel ! Ha március 8-án kér időpontot következő kezelésére a kezelést vagy akár a bérletvásárlást is 40 % kedvezménnyel veheti igénybe.

 

SSR fotorejuvenáció

 

Ha bőrét szeretné feszesíteni, pigementfoltjait, rozáceáját halványítani, foglaljon időpontot SSR kezelésre, március 8-án, hogy a kezelést 40 % kedvezménnyel legyen lehetősége igénybe venni.

 

Ezen felül:

 

Kizálólag Nőnapon minden IMAGE termék  és az Estchechoc szépségcsokoládé 15 % kedvezménnyel vásárolható meg.

 

A Nőnapi kedvezemények az árlistában szereplő árakból a március 8-án történő időpontfoglalás esetén kerülnek levonásra.  A kedvezményes kezeléseket a lefoglalt időpontnak megfelelően március hónapban van lehetősége igénybe venni.

 

Foglaljon időpontot március 8-án az alábbi elérhetőségeink bármelyikén:

 

Telefon: +3672/333000

E-mail: info@portabellavita.hu

Vagy akár személyesen, illetve Facebook oldalunkon.

 

Várjuk szeretettel!

 

 

 

 

 

 

Beauty Club

összes bejegyzés