Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Nyak és toka kezelő program

Van-e műtét nélküli orvosesztétikai megoldás a toka, vagy a"lógó nyak" esztétikailag zavaró hibáira?

Minden esetben az első feladat, hogy meghatározzuk, mi az oka a problémának, hiszen ez határozza meg a kezelési tervet, ami nélkül nem várhatnánk megfelelő erdeményt.

 

 

Nézzük meg a leggyakrabban előforduló eseteket, és a megoldási lehetőségeket!

 

  • Gyakran nagyobb testsúlycsökkenést követően , vagy vékony testalkat esetén az idő múlásávalaz áll és a nyak bőre laza marad, vagy megereszkedik, így az állív elmosódik, az állcsúcs alatt a bőr "lebeg". Ebben az esetben helyileg a bőr feszesítésével oldjuk meg a problémát.

Ebben az esetben általában elégséges az áll kontúrjának és a toka területének bio felszívódó szállal történő feszesítése.

 

  • Amennyiben a problémát nem önmagában a bőr lazasága, hanem a toka területén megfigyelhető zsírfelesleg okozza , a toka tömöttebb tapintatú, az áll elmosódik, és előröl már nem csupán a fej előrehajtásánál, hanem egyenes fejtartásnál is látható az állívet keretező "párna".

Ebben az esetben a probléma megszűntetéséhez elengedhetetlen a helyi zsírbontás, amit engedélyezett zsírbontó injekcióval végzünk. Nagyon fontos viszont, hogy gondoskodjnk arról, hogy a kezelt területen lévő bőr feszes maradjón, és kövesse a zsírbontás miatti térfogatcsökkenést. Ezért a bőr feszesítését itt is mindig el kell végeznünk!

A kezelés menete: bio felszívószálas eljárással az áll ívénél és a toka feletti bőrterületen előkészítjük a bőrt, hogy az injekciós zsírbontás után  volumencsökkenésnek megfelelően feszesedjen , majd injekcióval csökkentjük a helyi zsír mennyiségét.

Nagyobb tokák kezelésénél az eljárás megismétlése is szükséges lehet a kívánt eredmény eléréséhez.

 

 

  • Sokszor az idő múlásával az arc egésze veszít volumenéből, ahogy a bőr is veszít feszességéből. ebből kövtkezik, hogy a "felesleges " bőr az áll íve irányába csúszik a gravitáció miatt, tovább rontva az amúgy is megjelenő állon és nyakon megfigyelhető bőrlazaságot.

Ezek azok az esetek, amikor mérlegelni kell, hogy megelégedve a részleges eredménnyel kizárólag a toka-nyak kezelést végezzük el ( az előbbi eseteknél leírtak szerint), vagy az arc szükséges kezelésével kiegészítve érünk el látványos eredményt.

 

A képen az előbb leírt sorrendben különböző eredetű esztétikai hibákat mutatunk.

 

tokafajtak

 

Forduljon hozzánk bizalommal!

Beauty Club

összes bejegyzés