Porta Bella Vita logo

Nyár… Nyár… Emese jegyzete 5.

Missziónk

Hát megérkezett, tavasz nélkül, itt van újra… lekerült a kabát, előkerültek a lengébb ruhák mindenkinél, nálam is. Én imádom ezt az időt, alig vártam már, hogy újra felvehessem a klassz „kis” ruháimat. Így hétvégén kinyitottam a gardróbszekrény ajtaját és kivettem a tavalyi fehér nacimat…

Amire kiértem a teraszra, a nadrág már a bokámon volt, komolyan. Így nadrág fel, gardrób újból kinyit, de semmi. Nem találtam olyan nyári ruhát, ami ne úgy állt volna rajtam, mint tehénen a gatya…. Jaj Istenem, de jó volt.

Mit volt mit tenni (nem kell sajnálni), nyakamba vettem a várost és oldalamon életem párjával, ruhát vásároltunk. Találtunk is. Bár én vaciláltam, de az én drágám meglepett vele, mert neki is nagyon tetszett.

Azt hiszem ez már a többedik jegyzetem, ami a ruhavásárlásról szól. Nekem ezek a legnagyobb élmények a fogyással kapcsolatban. Aki járt már hasonló cipőben, az tudja igazán, mire gondolok. Minden héten meglepődök saját magamon is. Jól esnek az elismerések, jó tükörbe nézni. El sem hiszem még most sem, hogy ez a változás velem történik. Annyi reménytelen próbálkozás, és kudarc után látom, hogy ez a fajta testátalakító módszer, amit a Porta Bella Vitánál csinálok, működik, és nem csak nekem.

Jaj… és tudjátok mit történt? A szokásos elektrolipolízis, injekciós zsírbontás, és Amplifittnesz után kaptam egy relaxáló masszázst ajándékba ott a Porta Bella Vitánál, amit itt is köszönök 🙂 . Hát….hűűű…ha… valami ilyesmit is mondhattam volna, de azt hiszem, az hagyta el a számat, hú basszus, de jó volt. 🙂 …. mert tényleg az volt. Félek, masszázsfüggő leszek, mert fantasztikusan jól esett. Emlékszem vacak napom volt, a munkahelyemen sem mentek aznap simán dolgok, de ott akkor képes voltam annyira ellazulni, hogy képzeletben balatoni vitorláshajókat számolgattam a vizen. Ez a gondolat nagyon elszórakoztatott.

Annyi mindenről szeretnék még írni, de hagyok legközelebbre is. Következő alkalommal leírom, milyen pozitív tapasztalataim vannak az arckezelésekkel kapcsolatban, amikben részesülök a Porta Bella Vitánál.

Szóval majd legközelebb! Legyen szép hétvégétek!!!

11773_497734390293811_557590924_a

310772_497735956960321_1074343757_a

392487_497735353627048_1823738054_a

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre