Porta Bella Vita logo

Nyílt napunkon bemutattuk

Img 0555 cmscrop

November 17-én nyílt napot tartottunk, ahol a bőrkezelések fontosságáról és lehetőségeiről beszéltünk, bemutattuk új termékeinket és kezeléseket, és beszéltünk már meglévő kezeléseinkről, sminkről is. 

Orvosesztétikai kezeléseken innen és túl

Így is összefoglalhatnánk, hogy miért tartottuk fontosnak, hogy több év működés tapasztalata után szolgáltatásainkat medicalkozmetikai kezelésekkel is kibővítsük, és olyan lehetőséget biztosítsunk a hozzánk fordulóknak, amik a klasszikus kozmetikák kezeléseit kiegészítve, sok kozmetikai szalonnal is együttműködve professzionális színvonalú kezeléseket biztosítsunk a Porta Bella Vita Orvosesztétikai és Medicalkozmetikai Központban orvos és kozmetikus együttműködésével.

” Arcunk ruhája a bőrünk, ékszere a smink „

Tévedés arra  gondolni, hogy ha orvosi kezelést veszünk igénybe, akkor már nincs szükség kozmetikára, mint ahogy azt sem lehet, hogy kozmetikai (bármilyen professzionális szintű) kezeléssel helyettesíthetjük a orvosi kezeléseket.

Mikor mire van szükség? 

Általában komplex szemléletre van szükség.

Így próbáltuk szemléltetni: 

Ha az arcunk szerkezetén kell javítani (akár harmonizálni szeretnénk arcunk megjelenését, akár anti-aging kezelésről van szó), akkor orvosi kezelésre van szükség, akár műtéttel, akár műtét nélkül.

Arcunkat azonban nem öltöztetjük szép ruhákba, ha szép megjelenést szeretnénk, ott látható a „meztelen”igazság, ami sokszor sminkkel sem fedhető. ( Felszínes ráncok, foltok, száraz, fakó bőr stb) 

Ha szép ruhában szeretnénk látni, akkor igenis  foglalkoznunk kell bőrünkkel. Azt pedig ne felejtsük el, hogy ezt a „ruhát” nem cserélhetjük le, ezt viselnünk kell míg élünk, ezért megfelelő ápolása  elengedhetetlen.

Az  ékszer pedig a smink, amivel hangsúlyozhatunk, apró problémákról terelhetjük a tekintetet, elfedhetünk, és nem utolsósorban ezzel követhetjük a trendeket is.

Bőrápolás orvosi szemmel

Az esztétikai orvosi praxisban is sok bőrmegújító és problémakezelő eljárás van, de a „legélhetőbb”, legcélravezetőbb eljárások mindig kiegészülnek professzionális kozmetikai kezelésekkel, és elengedhetetlen az otthoni bőrápolás.

Ha orvosi szemlélettel választunk bőrkezelést vagy bőrápolást, akkor eben az esetben is elengedhetetlen az EVIDENCE  BASED szemlélet. 

A nyugati orvoslás kizárólag evidence based medicine (bizonyítékon alapuló orvoslás) eljárásokat tartalmaz, így esztétikai orvosa a kozmetikai kezelések, bőrápolás stb. tekintetében is hasonló szemléletet fog követni ajánláskor.

Mi is folyton keressük az EVIDENCE BASED COSMETICS (bizonyítékon alapuló kozmetika) lehetőségit, és MEDICALKOZMETIKÁNK kínálatát , és orvosesztétikai kezeléseink palettáját is ennek szemléletében bővítjük .

Nyílt napunkon ennek alapján mutattunk be két új termékcsaládot és kezeléseit, amit mostantól igénybe vehetnek a Porta Bella Vita Központban.

( Nem fedtük még fel, de hamarosan bemutatunk még egy protokollt, amit kizárólag orvosi felügyelettel, orvosi ajánlásra használhatnak pácienseink.) 

KLEANTHOUS 

Tudományos kutatások felhasználásával sejtszinten avatkozik az öregedési folyamatokba cell supporting molekulák segítségével, kiegészítve problémamegoldó hatóanyagkomplexekkel,  egyéni bőrigényhez igazított kezelési és ápolási lehetőségekkel. 

Egyedülálló, speciálisan változtatható, bőrproblémához igazítható ultrahang-biorezonania-LED terápiás kezelőgéppel.

Részletes leírást talál a rendszerről itt: KLEANTHOUS

Bemutattunk egy résztvevőn egy SKINJEKCION kezelést, ami a Kleanthous azonnali rendkívül látványos „vörös szőnyeg” kezelése, különlegessége, hogy „botox-szerű” hatással a mimikai és felszínes ráncokat is szemmel láthatóan simította.

Ez a kezelés valódi HŰHA élmény, aminek tartósságát hosszabbíthatjuk megfelelő otthonápoló termékekkel. 

Persze, itt is elvégeztük a bőrállapot felmérését, hogy megmutathassuk, mekkora változást okoz ez az egyetlen kezelés a bőr állapotában. Eláruljuk: hatalmasat!  

DERMASTIR Luxury

A rendszer és termékcsalád az orvosesztétikai műtét nélküli és plasztikai műtétek után alkalmazható termékei által vált ismertté és elismertté. 

A franci AltaCare gyógyszer-, és dermokozmetikum-gyártó cég termékei, evidence based hatású tartalma mellett fantasztikus olasz design miatt vált rendkívül szereteté és keresetté.

Központja Rómában, a Spanyol Lépcső mellett az igazi luxust valósítja meg, míg az orvosesztétikai világkongresszusokon kiállítói standjai nyűgöznek le rendszerint.

A termékek mellett számtalan kezelési lehetőséget is biztosít, legyen szó „egyszerűbb” frissítő-fiatalító-problémamegoldó , vagy valódi rituálénak számító kezelésről, a luxus élmény mindig biztosított.

Fontos elmondani ugyanakkor, hogy a Dermastir a hasonló beltartalmú vagy külcsínnyel rendelkező termékek között a megfizethető luxus kategóriába tartozik.

A Dermastir Luxury rendszerről részleteket itt olvashat: DERMASTIR

Nyílt napunkon bemutattunk egy részletet egy Dermastir rituálé kezelésből.  Az azonnal látható és érezhető bőrminőség javulást alátámasztotta bőranalízis mérésünk.

Mindannyiunkat meggyőzött.

Közben kipróbáltuk, teszteltük az otthoni termékeket. Nekünk szerelem, és elmondhatjuk, több vendégünk is elcsábult, és mi ezen nem csodálkoztunk.

Az újdonságokon kívül egy vendég arcán bemutattunk és mérésekkel alátámasztottuk orvosi Plasmage gépünkkel végzett kozmetikai bőrmegújítást.

Az előző nyílt nap után felmerült igény alapján folytattuk Sminksulinkat egy bemutatóval, és elindítottuk kiscsoportos és egyéni sminktanfolyamainkat. 

Nyílt napunkon lehetőség volt kötetlen beszélgetésre , lehetőség szerint igyekeztünk választ adni minden feltett kérdésre. 

Nagyon jó hangulatú nyílt nap volt, köszönjük a nagy érdeklődést, és az igazán aktív részvételt. 

Ígéretet tettünk, hogy rendszeressé tesszük az ilyen összejöveteleket. Sok újdonsággal, meglepetéssel készülünk a következőre is! 🙂

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre