Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Októberi kedvezmények

Ilyenkor ősszel a nyár elmúltával, valamint a tél közeledtével itt az ideje, hogy mind arcunk, mind testünk "karbantartásával", formálásával, problémamegoldásával foglalkozzunk. Ennek szellemében állítottuk össze októberi kedvezményeinket.

 

 

 

Alakformálás 

 

 

 

Térítésmentes testösszetétel mérés, tanácsadás

 

IMG_6853

 

 

Lendüljön formába a Premium Diet orvosi diéta segítségével. Lásson tisztán, kezdje a diétáját Inbody testösszetétel méréssel, majd kövesse nyomon a változást. Októberben, minden Premium Diet táplálékkiegészítő vásárlásakor a pontos adatokat adó, precíz Inbody testösszetétel mérést, és annak kiértékelését, és a Premium Diet tanácsadást (Emesével) térítésmentesen veheti igénybe.

 

 

 

 

 


 

 

Zsírbontó injekciók helyi zsírfelesleg kezelésére

 

 

 

A helyi zsírlerakódások  gyakran okoznak esztétikai problémát, sokszor vékony testalkatú páciensek esetében is, amelyek sem diátával, sem sporttal nem tüntethetőek el.

 

Megoldásukra számtalan módszer létezik. A legtöbb kezelés  a zsírsejtek tartalmának csökkentésével ér el átmeneti eredményt. Tartós megoldást a valódi zsírbontás jelent, ami a  zsírsejtek számának csökkentését eredményezi.

 

A helyi zsírlerakódások csökkentésére kiváló megoldást jelent az Aqualix, valamint a Sagoni kezelésünk. Ezen kezeléseket október hónapban az alábbi kedvezményekkel van lehetősége igénybe venni:

 

 

Aqualyx injekció -  -10%

 

Sagoni injekció-  -10 %

 

 

 


 

 

Zsírbontás  rádiófrekvenciával és/vagy kavitációval, bőrfeszesítés

 

 

Ez a bőrtípustól és bőrszíntől függetlenül végezhető tűszúrás, és fájdalom nélkül végezhető, már egy kezelés után is látható eredményt adó kezelés. Arcon végzett kezelés eesetén ránctalanít, liftingel, feszesít, fokozza a vérkeringést és az oxigénellátást, testen alkalmazva csökkenti a helyi zsírfelesleget, a cellulitot, javítja a bőr lazaságát, illetve javítja a keringést, és testünk oxigénellátottságát. Az optimális eremdény eléréséhez  általában 4-6 alklaom szükséges.

 

A rádiofrekvenicás kezelésre az alábbi kedvezmények érvényesíthatők október hónapban:

 

1 alkalom -20 %

(Bármely tesstájék zsírbontása esetén. Több terület kezelése esetén is igénybe vehető 1 alkalommal)

 

Bérlet vásárlás 4 + 2

4 alkalmas bérlet vásárlásakor 2 további kezelést vehet igénybe.

Bérlet több terület kezelésére is igénybe vehető.

 

 

 

 


 

Bőrmegújító, problémamegoldó és megelőző kezelések

 

 

 

 

 

Genosys dermaroller kedvezménnyel

 

 

IMG_6842

 

Frissítse fel arcát, tegyen Ön is az idősödés jeleinek kitolásáért, vagy a már kialakult problémák javításáért, Genosys dermaroller  kezeléssel. A kezelés során a dermaroller által megnyitott apró mikorcsatornákon, orvosilag tiszta hatóanyagokat juttatunk be a bőr mélyebb rétegeibe, megoldást teremtve ezzel, a pigmentfoltok halványítására, az arcbőr feszesítésére, a ráncok simítására, az akne, heges bőr, striák kezelésére.

 

Októberben 3 alkalmas Genosys dermaroller bérlet vásárlása esetén a 4. kezelést ajándékba kapja.

 

 


 

 

Orvosi frakcionált lézeres arckezelés 

 

 

 

 

Végre, a nyári erős napsugárzás elmúltával, újra munkába áll dermapixel léezrünk is. Ha a cél a bőrfiatalítás, bőrmegújítás, feszesítés, pigmentfoltok eltüntetése, a ráncok, aknés hegek simítása, akkor Önnek az orvosi frakcionált lézer kezelés javasolt, melyet októberben szintén kedvezményes áron vehet igénybe. 

 

Teljes arc lézer kezelése , vagy arc+ nyak+dekoltázs kezelése

 

10 % kedvezmény 

 

 

PRP-vel kombinált arckezelés, vagy arc+nyak+dekoltázs

 

15 % kedvezmény

 

 

 


 

 

 

További kedvezmények orvosesztétikai kezelések mellé

 

Mindezeken felül továbbra is minden orvosesztétikai kezelésünk után kedvezménykártyákkal kedveskedünk Önnek, mely egy térítésmentes Aramo bőrdiagnosztika, és tanácsadásra, kedvezményes I Spa kezelésre, illetve kedvezményes otthonibőrápoláshoz szükséges Image termék vásárlásra jogosítja Önt. 

 

 

kedvezménykártya aramo      kedvezménykártya     kedvezménykártya image termék

 

 

Várjuk szeretettel októberben is!

Beauty Club

összes bejegyzés