Porta Bella Vita logo

Októberi kedvezmények

Young woman 635249 1280 cmscrop

Ilyenkor ősszel a nyár elmúltával, valamint a tél közeledtével itt az ideje, hogy mind arcunk, mind testünk „karbantartásával”, formálásával, problémamegoldásával foglalkozzunk. Ennek szellemében állítottuk össze októberi kedvezményeinket.

Alakformálás 

Térítésmentes testösszetétel mérés, tanácsadás

IMG_6853

Lendüljön formába a Premium Diet orvosi diéta segítségével. Lásson tisztán, kezdje a diétáját Inbody testösszetétel méréssel, majd kövesse nyomon a változást. Októberben, minden Premium Diet táplálékkiegészítő vásárlásakor a pontos adatokat adó, precíz Inbody testösszetétel mérést, és annak kiértékelését, és a Premium Diet tanácsadást (Emesével) térítésmentesen veheti igénybe.


Zsírbontó injekciók helyi zsírfelesleg kezelésére

A helyi zsírlerakódások  gyakran okoznak esztétikai problémát, sokszor vékony testalkatú páciensek esetében is, amelyek sem diátával, sem sporttal nem tüntethetőek el.

Megoldásukra számtalan módszer létezik. A legtöbb kezelés  a zsírsejtek tartalmának csökkentésével ér el átmeneti eredményt. Tartós megoldást a valódi zsírbontás jelent, ami a  zsírsejtek számának csökkentését eredményezi.

A helyi zsírlerakódások csökkentésére kiváló megoldást jelent az Aqualix, valamint a Sagoni kezelésünk. Ezen kezeléseket október hónapban az alábbi kedvezményekkel van lehetősége igénybe venni:

Aqualyx injekció –  -10%

 

Sagoni injekció-  -10 %


Zsírbontás  rádiófrekvenciával és/vagy kavitációval, bőrfeszesítés

Ez a bőrtípustól és bőrszíntől függetlenül végezhető tűszúrás, és fájdalom nélkül végezhető, már egy kezelés után is látható eredményt adó kezelés. Arcon végzett kezelés eesetén ránctalanít, liftingel, feszesít, fokozza a vérkeringést és az oxigénellátást, testen alkalmazva csökkenti a helyi zsírfelesleget, a cellulitot, javítja a bőr lazaságát, illetve javítja a keringést, és testünk oxigénellátottságát. Az optimális eremdény eléréséhez  általában 4-6 alklaom szükséges.

A rádiofrekvenicás kezelésre az alábbi kedvezmények érvényesíthatők október hónapban:

1 alkalom -20 %

(Bármely tesstájék zsírbontása esetén. Több terület kezelése esetén is igénybe vehető 1 alkalommal)

Bérlet vásárlás 4 + 2

4 alkalmas bérlet vásárlásakor 2 további kezelést vehet igénybe.

Bérlet több terület kezelésére is igénybe vehető.


Bőrmegújító, problémamegoldó és megelőző kezelések

 Genosys dermaroller kedvezménnyel

IMG_6842

Frissítse fel arcát, tegyen Ön is az idősödés jeleinek kitolásáért, vagy a már kialakult problémák javításáért, Genosys dermaroller kezeléssel. A kezelés során a dermaroller által megnyitott apró mikorcsatornákon, orvosilag tiszta hatóanyagokat juttatunk be a bőr mélyebb rétegeibe, megoldást teremtve ezzel, a pigmentfoltok halványítására, az arcbőr feszesítésére, a ráncok simítására, az akne, heges bőr, striák kezelésére.

Októberben 3 alkalmas Genosys dermaroller bérlet vásárlása esetén a 4. kezelést ajándékba kapja.


Orvosi frakcionált lézeres arckezelés 

Végre, a nyári erős napsugárzás elmúltával, újra munkába áll dermapixel léezrünk is. Ha a cél a bőrfiatalítás, bőrmegújítás, feszesítés, pigmentfoltok eltüntetése, a ráncok, aknés hegek simítása, akkor Önnek az orvosi frakcionált lézer kezelés javasolt, melyet októberben szintén kedvezményes áron vehet igénybe. 

Teljes arc lézer kezelése , vagy arc+ nyak+dekoltázs kezelése

 

10 % kedvezmény 

PRP-vel kombinált arckezelés, vagy arc+nyak+dekoltázs

 

15 % kedvezmény


További kedvezmények orvosesztétikai kezelések mellé

Mindezeken felül továbbra is minden orvosesztétikai kezelésünk után kedvezménykártyákkal kedveskedünk Önnek, mely egy térítésmentes Aramo bőrdiagnosztika, és tanácsadásra, kedvezményes I Spa kezelésre, illetve kedvezményes otthonibőrápoláshoz szükséges Image termék vásárlásra jogosítja Önt. 

Várjuk szeretettel októberben is!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre