Porta Bella Vita logo

Őszi DEKA lézeres kezelési ajánlatok a szép bőrért

Img 8104 cmscrop

A meleg, napsütéses idő után eljüött az idő bőrünk megjelenésének, a bőrminőségnek a javítására, az esztétikai hibák megszűntetésére.

Őszi kezeléseink közül kiemlekedően kedveltek a DEKA széndioxid lézeres kezelések. 

Akár önmagukban, akár kombinációban használva a vezető lézergyártó gépeivel biztonságosan és hatékonyan orvosolhatjuk a problémákat.

A napfénykárosodott, pigmentfoltos, heges, idősödő, fényevesztett, tág pórusú, egyenetlen felszínű bőr kezelésére, a szemhéj műtét nélküli feszesítésére eredményesen használjuk.

Kiváló választás egy kombináció megalapozására, akár egy archarmonizációs kezelés , akár „csupán” bőrminőségjavítás részeként.

Ajánlatunk október 15-ig DEKA lézeres kezelések mellé

-ajándékba adjuk a kezelés utáni utóápoláshoz  szükséges terméket ( 14.800 Ft értékben)

-kezelést követően bőrminősegjavító hyaluronsavas kezeléseket 15 % kedvezménnyel veheti igénybe ( Profhilo, Beauty booster,Skinbooster, Ejal)

-kezelés után az eredmény fokozására, további korrigálásra, fényvedelemre, megelőzésre kifejlesztett SkinCeuticals professzoonális termékeket 15% kedvezménnyel vásárolhatja meg tanácsadást követően ( termékek számától függetlenül, de egyszeri alkalommal )

DEKA DOT lézer

ADEKA DOT széndioxid  lézeres kezelés:

✔️Jelentős bőrfeszesítő hatás

✔️ eredménye a megújult , egyenletes bőrfelszín

✔️hegek , ráncok megjelenésének javulása 

✔️A kezelés szükség szerint megismételhető

✔️akár egy hét felépülési idő

Szemhéjkezelés

Bőr antiaging kezelése

Heges, pigmentfoltos bőr kezelése

CoolPeel lézer

CoolPeel lézera DEKA innovatív megoldása, ami felépülési idő nélkül (vagy annak minimalizásával ) használja a széndioxid lézer által nyújtott előnyöket.

✔️a felépülési idô minimalis, néhány napig  a kezelt terület lehet piros, de fájdalmatlan, nem pörkösödik

✔️ eredménye a megújult , egyenletes bőrfelszín. A pigmentfotok szinte teljes egészében eltűntek, a bőrfelszín egyenletes, feszesebb.

✔️A kezelés szükség szerint megismételhető

Napkárosodott, idősödő bőr kezelése

Várjuk konzultációra, kezelésre

konzultáció

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre