Porta Bella Vita szépségnapok – Lerántjuk a leplet

Img 0239 2963 cmscrop

A Porta Bella Vita team meghívja Önt 

Tavasszal indítottuk el a Porta Bella Vita nyílt szépségnapokat,  melynek során első körben az érdeklődők a Karaja sminktermékeivel, sminktechnikákkal ismerkedhettek meg, egy jó hangulatú délutáni program keretében.

A program sikerén felbuzdúlva, ismét szeretnénk Önt is meginvitálni egy kellemes és hasznos szombat délelőtti programra november 17-én 10 órára. A Programsorozat második rendezvénye egy olyan Szépségnap lesz, melyen Ön mellett, most a Porta Bella Vita Medicalkozmetikai kezeléseiBőrdiagnosztikája, és az általunk is nagy izgalommal és lelkesedéssel várt újdonságoké lesz a főszerep. 

Tesszük mindezt úgy, ahogy egy igazi kellemes őszi szombaton illik. Welcome drinkkel, forró csokival, kávéval, vagy forró teával, sok nevetéssel, oldott hangulatú beszélgetéssel. A rendezvényen A Porta Bella Vita szakmai vezetője Dr. Fercsik-Tóth Beatrix, és Sziráki Dorina avatja be Önöket a megfelelő bőrápolás jelentőségébe, az idősödés látható jelei megjelenésére való befolyására, az orvosesztétikai és medicalkozmetikai testkezelések lehetőségeibe.

  • A részvétel regisztrációhoz kötött, hiszen a résztvevők száma a tervezett emelt létszám ellenére is korlátozott.
  • Ezen a napon Vendégeink a professzionális Aramo bőrdiagnosztikával térítésmentesen ismerhetik meg bőrük állapotát, illetve lehetőségük lesz az újdonságok kipróbálására is.
  • A résztvevőknek kedvezményes vásárlási lehetőségekkel, meglepetésekkel is kedveskedünk.

Mi ott leszünk! 🙂

Várjuk szeretettel Önt is egy kellemes szombati programra 2018. november 17-én 10 órakor: Dr. Fercsik-Tóth Beatrix, Fülöp-Tóth Emese, Sziráki Dorina, Kovács-Cseh Renáta

Ne felejtse el, az esemény regisztrációhoz kötött! 

Regisztárció lehetséges az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

  • Telefon: +3672/333000
  • e-mail: info@portabellavita.hu
  • Porta Bella Vita Orvosi esztétikai kezelések Facebook oldalán üzenetben
  • Beauty & DaySpa – Porta Bella Vita Facebook oldalán üzenetben

Ha az első szépségnapon nem tudott jelen lenni, tekintse meg galériánkat, egy kis kedvcsinálónak, 2. szépségnapunkat pedig már ne hagyja ki! 🙂


Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre