Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Porta Bella Vita szépségnapok - Lerántjuk a leplet

A Porta Bella Vita team meghívja Önt

 

 

Tavasszal indítottuk el a Porta Bella Vita nyílt szépségnapokat,  melynek során első körben az érdeklődők a Karaja sminktermékeivel, sminktechnikákkal ismerkedhettek meg, egy jó hangulatú délutáni program keretében.

 

A program sikerén felbuzdúlva, ismét szeretnénk Önt is meginvitálni egy kellemes és hasznos szombat délelőtti programra november 17-én 10 órára. A Programsorozat második rendezvénye egy olyan Szépségnap lesz, melyen Ön mellett, most a Porta Bella Vita Medicalkozmetikai kezelései, Bőrdiagnosztikája, és az általunk is nagy izgalommal és lelkesedéssel várt újdonságoké lesz a főszerep. 

 

Tesszük mindezt úgy, ahogy egy igazi kellemes őszi szombaton illik. Welcome drinkkel, forró csokival, kávéval, vagy forró teával, sok nevetéssel, oldott hangulatú beszélgetéssel. A rendezvényen A Porta Bella Vita szakmai vezetője Dr. Fercsik-Tóth Beatrix, és Sziráki Dorina avatja be Önöket a megfelelő bőrápolás jelentőségébe, az idősödés látható jelei megjelenésére való befolyására, az orvosesztétikai és medicalkozmetikai testkezelések lehetőségeibe.

 

  • A részvétel regisztrációhoz kötött, hiszen a résztvevők száma a tervezett emelt létszám ellenére is korlátozott.

 

  • Ezen a napon Vendégeink a professzionális Aramo bőrdiagnosztikával térítésmentesen ismerhetik meg bőrük állapotát, illetve lehetőségük lesz az újdonságok kipróbálására is.

 

  • A résztvevőknek kedvezményes vásárlási lehetőségekkel, meglepetésekkel is kedveskedünk.

 

Mi ott leszünk! :-)

 

Várjuk szeretettel Önt is egy kellemes szombati programra 2018. november 17-én 10 órakor: Dr. Fercsik-Tóth Beatrix, Fülöp-Tóth Emese, Sziráki Dorina, Kovács-Cseh Renáta

 

Ne felejtse el, az esemény regisztrációhoz kötött! 

 

Regisztárció lehetséges az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

 

  • Telefon: +3672/333000
  • e-mail: info@portabellavita.hu
  • Porta Bella Vita Orvosi esztétikai kezelések Facebook oldalán üzenetben
  • Beauty & DaySpa - Porta Bella Vita Facebook oldalán üzenetben

 

 

Ha az első szépségnapon nem tudott jelen lenni, tekintse meg galériánkat, egy kis kedvcsinálónak, 2. szépségnapunkat pedig már ne hagyja ki! :)

 

 
pvbn1 pbvn2 pbvn3 pbvn4 pbvn5 pbvn6 pbvn7 pvbn8 pbvn9

Beauty Club

összes bejegyzés