Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Új dimenzók az injekciós bőrminőség javításban

A kifogástalan bőr iránti igény ma már alapvető elvárás az esztétikai kezelések között. Az idei évben bővítettük szolgáltatásainkat, és elérhetővé váltak ezek az egyedülálló világszínvonalú injekciós eljárások.

 

Egyre nagyobb szerepet kap a prevenció, a fiatalos külső megtartása, a tudatos szépségmegőrzés, ami akár már 20 éves kor fölött megkezdhető.

Fiatalon, amikor még diszkrét jelei sincsenek a bőr öregedésének, a legoptimálisabb váalsztás a sejszinten ható bőrtápláló, a bőr működését optimalizáló hatóanyagbevitelmezoterápiás módszerrel. Ennek kiemelkedő lehetősége a FILLMED NCTF135HA speciális nanosoft tűvel történő orvosi injektálása.

 

Amikor már diszkrét változásokat is tapasztalunk, kiváló választás a bőrminőség javítására/helyreállítására az injekciós orvosi módzserek közöl az alábbi, klinikánkon is elérhető innovatív kezelések:

 

Profhilo

 

A Profhilo 5 pontos arckezelés során 2 ml, nagy mennyiségű kis- és nagy molekulatömegű hyaluronsav keveréket juttatunk a bőrbe. A Profhilo a bőr átalakításán, bioremodelálásán dolgozik, a bőr textúrája, rugalmassága és hidratációja javul, feszesebbé válik, emelő hatás alakul ki.

 

 

 

BioNutriLift

 

A BioNutiLift kezelés a Fillmed 2 orvosi, injektálható anyagának együttes alkalmazása egy kivételesen látványos kezelést eredményez, amely minden fiatalságát megőrzésére (prevenció) és az anti-aging folyamatok kezelésére (rejuvenáció) alkalmas.

Az NCTF ®135HA belülről hidratálja és tápanyagokkal tölti fel a bőrt. A Fine Lines megfiatalítja a bőrt, kisimítja a ráncokat és megemeli az arc kontúrjait. Az eredmény azonnal szemmel látható lesz: feszesebb arc, élesebb arckontúrok, sima, ragyogó bőrfelszín, rugalmas és tömör bőr.

 

A kezelés során legyezőszerű kanültechnikával juttatjuk be az anyagokat.

 

 

 

NCTF135HA kezelés -Polyrevitalizáló koncentrátummal

 

A  FILLMED NCTF135HA speciális nanosoft tűvel történő orvosi injektálása önmagában, vagy a BioNutri Lift részeként, de egyéb bőrminőségjavító kezelésekkel kombinálva is jelentős javulást eredményez a bőrminőségben.

Komplex hatóanyagkoktél , összetevői (hyaluronsav, aminosavak, vitaminok, koenzimek, antioxidánsok) sejtszinten hatva éri el a bőr revitalizációjaát.

 

Beauty Club

összes bejegyzés