Porta Bella Vita logo

SCULPTRA – már nálunk is

Mikorderm

Természetes szépség, mesterkélt változások nélkül?

Már az összes arc rejuvenációval foglalkozó cikket elolvasta, de még nem talált olyan megoldást, melyet szívesen kipróbálna? Fél természetes vonásai elvesztésétől? Hosszan tartó megoldást keres?

Fedezze fel Ön is a Sculptra kollagéntermelést serkentő hatásában rejlő különbséget!

A Sculptra, vagy poly-L-tejsav, egy egyedülálló készítmény, mely pótolja az öregedési folyamat során elvesző kollagént. Míg a hagyományos feltöltő anyagokkal kizárólag egy adott ráncot korrigálunk, a Sculptra az egész arcra, sőt a bőr textúrájára is jótékony hatással van. A szervezet saját természetes kollagéntermelésének serkentésével pótolja az arc elveszett teltségét, és ezzel az arcbőr öregedésének elsődleges okát kezeli!

A Sculptra fiatalosabb és természetesebb külsőt kölcsönöz, amely akár több mint 2 éven át megmarad!*

Hol használható?

Az arcon lévő felületes és mély ráncok, redők korrekciójára valamint volumenpótlásra alkalmazható.

Hogyan alkalmazható?

A Sculptrát speciális szúrási technikákkal juttatják a bőr mélyebb rétegeibe.

Hány kezelésre van szükség?

A kezelések száma mindig egyénfüggő, de átlagosan 1-3 kezelés hozza meg a kívánt eredményt. A kezelések között min. 4-6 hétnek kell eltelnie.

Mikor jelennek meg az első pozitív eredmények?

Mivel a Sculptra a szervezet saját kollagéntermelését serkenti, az eredmények nem jelennek meg azonnal a kezelés után. Fokozatosan fejti ki pozitív hatását, melyet a kezelés utáni 6. héttől lehet tapasztalni.

Mennyi ideig maradnak meg az eredmények?

Egyedülálló módon, akár 25 hónapon keresztül is megmaradnak az eredmények.*

*A klinikai vizsgálat a 25. Hónapban ért véget.

eredmeny

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre