Secret program

Secret program

Folyamatosan bővülő szolgáltatásaink mellett igyekszünk jelenlegi, és leendő vendégeink igényeit kielégíteni, ezért dolgoztuk ki SECRET programunkat.

Bár az esztétikai kezelések száma robbanásszerűen nő, és a legtöbb embert foglalkoztatja, hogyan őrizhetné meg fiatalosságát, mit tehetne azért, hogy az őt zavaró esztétikai hibákat megoldja , mégis visszatartó erő, hogy esetleg az igény ellenére az eljárást nem kezelik kellő diszkrécióval.

Bár természetesen a titoktartási kötelezettségünk mellett is teljes diszkréciónkat élvezik pácienseink, mégis sokaknak igénye, hogy úgy érhesse el a kezeléseket, hogy ez az ő „titka” maradjon, és a kezelőhelyen se találkozzon más pácienssel sem.

Tiszteletben tartva azt az igényt, hogy mindenkinek joga van „titkát” megőrizni kínáljuk lehetőségként SECRET programunkat.

A program Önre nézve plusz költséggel nem jár. Így kívánunk hozzájárulni, hogy kiküszöböljük az esetleges zavaró körülményeket, ami eddig visszatartotta attól, hogy kezeléseinket igénybe vegye.

Mit jelent?

Jelentkezhet telefonon, vagy e-mail-ben, és jelezheti , hogy SECRET konzultációra, vagy kezelésre van igénye. Ebben az esetbe GARANTÁLJUK, hogy olyan időpontot egyeztetünk ÖNNEL, amikor kizárólag a kezelőszemélyzettel találkozik.

SECRET PLUS programunk esetében a kapcsolatfelvétel az orvossal történik, ebben az esetben a drtoth@portabellavita.hu e-mail címen írhat, az Ön által megadott módon (telefonszám az alkalmas időpont megjelölésével, vagy e-mail) orvosunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és megbeszélik a lehető legdiszkrétebb eljárási lehetőséget.

 Forduljon hozzánk bizalommal!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre