Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Sikeres nők magazin

A SIKERES NŐK magazinban megjelentett cikk

 

 porta_bella_vita_pr_4

 

 

A cikk szövege:

 

A Porta Bella Vita  orvosi esztétikai, életmód- és közérzetjavító központ Pécsett, a történelmi belváros közvetlen szomszédságában excluzív környezetben fogadja szépülni, fiatalodni vágyó vendégeit, akik a legújabb és leghatékonyabb kezeléseket kívánják igénybe venni műtéti beavatkozás nélkül.

 

 

 

 

Bár szépészeti eljárásokra az idők kezdetétől nagy az igény, és már a fáraók is részt vettek plasztikai beavatkozásokon, az utóbbi évtizedek hozták meg az esztétikai orvoslás területén a robbanásszerű fejlődést .

 

Újabb és újabb eljárások , módszerek jelennek meg világszerte, amelyek lehetővé teszik, hogy műtét nélkül érjünk el látványos eredményeket, legyen szó az arc megfiatalításáról, vagy a bőr esztétikai hibáinak korrekciójáról, vagy akár a test formálásáról.

 

Ezek megismerésére, a módszerek elsajátítására és Magyarorságon az elsők között történő alkalmazására, az eszközpark folyamatos megújítására nagy hangsúly fektetnek a Porta Bella Vita orvosai.

 

Máskülönben nem is lehetne megbírkózni azzal az egyre nagyobb számban jelentkező igénnyel, hogy a lehető legkevesebb időráfordítással, a mindennapi életből való kimaradás nélkül érjünk el szinte fájdalommentesen rendkívül látványos, tartós eredményeket.

 

„ Meggyózódésem, hogy a nő igazi szépsége kisugárzásában rejlik, ami a külső és belső  harmóniájának megléte nélkül elképzelhetetlen.  Sikerességünk titka magabiztosságunk.  A mai világban a nőkkel szemben támasztott magas elvárások teljesítése is megvalósíthatatlan anélkül, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, és lehetőség szerint erre a legkevesebb időt fordítsuk–mondja Dr. Fercsik- Tóth Beatrix, a Porta Bella Vita orvosa.

Ahhoz, hogy külsőnk a magunkkal szembeni elvárásoknak megfeleljen ,sok esetben külső segítségre van szükségünk. 

Gondoljunk csak a helyes táplálkozás és sport mellett is makacsul megmaradó helyi zsírfeleslegekre,  vagy az idővel kialakuló bőrmegereszkedésre testünk bármely részén, vagy akár  a kortól független esztétikai problémákra, a karikás szemekre, pigmentfoltokra, striákra.

Kollegáimmal azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulóknak műtét nélküli megoldást nyújtsunk világszínvolalú  eljárásokkal.  „

 

 

Dr Faludi Péter bőrgyógyász, kozmetológus Budapesten kívül a pécsi Porta Bella Vitában is fogadja szépülni, fiatalodni vágyó pacienseit.

„ A mai irányzatoknak megfelelően az arc esztétikai hibáit, a kor előrehaladtával kialakuló prblémákat komplexen szemléljük, és a legújabb eljárásokat alkalmazzuk sokszor kombinációban a lehető legtökéletesebb eredmények elérésére. Ma már nem csak ráncokat kezelünk, hanem az egész arc fiatalos megjelenésére , az elvesztett kontúrok visszaállítására törekszünk a növekvő igényeknek megfelelően. Ehhez a legújabb módszereket is alkalmazzuk, sok esetben Magyarországon az elsők között”

 

 

A Porta Bella Vitában az orvosesztétikai kezelések széles palettáját kínálják, amelyek   között nagy népszerűségnek örvend a Magyarországon még kevés helyen elérhető , felszívódó szálas arcfeszesítő , arckontúrozó eljárás.

Ez az eljárás lehetővé teszi, hogy kiküszöbölje azokat a kockázatokat és szövődményeket, amit eddig a műtét nélküli arcliftinghez használt fel nem szívódó szálak okozhattak.

 

Frakcionált lézeres kezelések közül a bőrmegújítás, aknés hegek, pigmentfoltok eltüntetése, a testen a hegek, striák kezelései a legnépszerűbbek.

 

Hyaluronsavas fillerekkel a ráncok feltöltésén kívül a legújabb kanülös technikával az arc teljes formázását is végzik, emellett az ajak kontúrjának javításán, a szájdúsításon kívül a száj öregedésének visszafordítása is nagy népszerűségnek örvend ugyanúgy, mint a szem alatti árok megszűntetése .

 

Az MP2 technológiával működő VENUS FREEZE egyedülállóan nagy teljesítményű eszköz .

Rendkívül látványos eredményei miatt méltán vívott ki nagy sajtóviszhangot többek között az USA-ban.

Bár Magyarországon korlátozott még a kezelések elérhetősége, a Porta Bella Vitában nagy sikerrel alkalmazzák arcfeszesítésben, testformálásban.

 

 

Nagy hangsúlyt fektetnek a megfelelő módszer kiválasztására, amivel a legkedvezőbb áron érhető el a legjobb eredmény úgy, hogy a sokszor rohanó életébe beilleszthető legyen.

Beauty Club

összes bejegyzés