Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Skinceuticals integrált bőrápolás

A SkinCeuticals termékeit erős kozmetikaiorvosi összetevőkkel pontos, optimalizált koncentrációkban állítjuk össze, amelyek bizonyítottan beszívódnak és látható előnyöket biztosítanak a bőrnek. Ma a SkinCeuticals nemzetközi orvosokkal és a legkülönbözőbb területeken – mint például a sejt- és molekuláris biológia, a kémia, és a biofiizika - dolgozó tudósokkal együttműködve fejleszt ki új technológiákat. Ez segít biztosítani, hogy a SkinCeuticals termékek rendelkezzenek a legmagasabb szintű technológiával, relevanciával és hatékonysággal otthoni és szakmai használatra is.

 

SkinCeuticals integrált bőrápolási megközelítés

Az  integrált bőrápolási megközelítés középpontjában az a meggyőződés áll, hogy a szakmai esztétikai és a professzionális kezelések kombinációja fejlett otthoni ápoló termékek mellett ideális megoldást kínál a bőr megjelenésének átalakítására. Ezért a SkinCeuticals  bőrápolókat úgy fejlesztették ki, hogy azok maximális hatékonyságot nyújtsanak önmagukban is és professzionális kezelések kiegészítéseként is, a fokozott eredmények érdekében.

 

A Skinceuticals bőrápolási rutin

A problémára és annak megoldására összpontositó megközelítés az optimális eredményekért

 

TISZTÍTÁS + TONIZÁLÁS

Tisztítók és tonikok formulái erősen koncentráltak és a probléma megoldását célozzák minden bőrtípusra és problémára.

 

PREVENT/ MEGELŐZÉS

A JÖVŐBELI BŐRKÁROSODÁSOK MEGELŐZÉSE

A Skinceuticals antioxidánsait szinergikusan alkották meg a környezeti hatások által - beleértve az UVA/UVB-sugárzást, az infravörös-sugárzást és a

légszennyezést - okozott szabad gyökök semlegesítésért, amelyek a korai bőröregedés látható jeleihez vezethetnek.

 

CORRECT/ KORRIGÁLÁS

A MEGLÉVŐ BŐRPROBLÉMÁK LÁTHATÓ JELEINEK

KORRIGÁLÁSA

A korrekciós termékek regeneráló, ragyogásfokozó és hámlasztó összetevőkkel készültek, a látható bőrproblémák megjelenésének javításáért és az üdébb, fiatalosabbnak látszó arcszínért.

 

HIDRATÁLÁS

HIDRATÁLÁS ÁLTALI FELTÖLTÉS, TÁPLÁLÁS

Hidratálóink hidratáló és botanikai összetevők szinergikus keverékével készülnek a bőr egészségének és megjelenésének optimalizálásáért.

 

PROTECT /VÉDELEM

AZ EGÉSZSÉGES BŐR

VÉDELME

A Skinceuticals fényvédők ásványi és kémiai fényvédő szűrők rendkívül hatékony kombinációjával készülnek az igazán széles spektrumú UVA / UVBvédelem

érdekében.

 

 

 

 

 

A SkinCeuticals koncepció

— MEGELŐZÉS, KORRIGÁLÁS, VÉDELEM —

A SkinCeuticals formulációs filozófiáját az orvosi hátterű bőrápolási előírás vezérli: antioxidánsokkal megelőzni a jövőbeni bőröregedés jeleit, korrigálni a látható bőrproblémákat retinollal és más fejlett korrigáló termékekkel, illetve fényvédővel védeni az egészséges bőrt. Hisszük, hogy egy hatékony bőrápolási programnak tartalmaznia kell ezt a három alapvető elemet, amelyek elengedhetetlenek a bőr átalakulásához és szépségéhez, illetve még jobban testre szabható és az igényekhez igazítható minden egyedi bőrigényhez.

 

Tekintes meg a SkinCeuticals koncepció termékeit.

 

Az optimális bőrápolási rutin

 

A SkinCeuticals termékek orvosi hátérrel rendlekező esztétikai központokban érhetőek el, ezzel is biztosítva a magas hatóanyagtartalmú termékek szakszerű ajánlását, a szükséges segítő hátteret az optimális eredmény és biztonságos használat érdekében.

Az optimális rutin kiválasztásában a személyes tanácsadást semmi nem múlhatja felül, de a lehető legoptimálisabb terv kialakítására Klinkánk online shopjában is lehetőséget biztosítunk. Nem csupán megvásárolni tudja a termékeket, de saját, személyes rutinjának összeállításához is segítséget biztosít " okos shop" rendszerünk. 

 

 

 

Fedezze fel megújult webshopunkat, fedezze fel, állítsa össze segítségünkkel személyes bőrápolási rutinját:

 

 

Pár kattintással választhat bőrtípusának és a megoldandó problémának megfefő öszeállítást  aSkinceuticals koncepció szerint ( kattintson a képre)

 

 

 

Töltse ki az űrlapot, hogy a legszemélyreszabottabb ajánlatot állíthassuk össze Önnek (kattintson a képre) : 

 

 

(Megújult  Webshopunkban megtalálja további termékeinket is) 

 

 

Beauty Club

összes bejegyzés