Porta Bella Vita logo

Skinceuticals integrált bőrápolás

Skinceuticals

SkinCeuticals termékeit erős kozmetikaiorvosi összetevőkkel pontos, optimalizált koncentrációkban állítjuk össze, amelyek bizonyítottan beszívódnak és látható előnyöket biztosítanak a bőrnek. Ma a SkinCeuticals nemzetközi orvosokkal és a legkülönbözőbb területeken – mint például a sejt- és molekuláris biológia, a kémia, és a biofiizika – dolgozó tudósokkal együttműködve fejleszt ki új technológiákat. Ez segít biztosítani, hogy a SkinCeuticals termékek rendelkezzenek a legmagasabb szintű technológiával, relevanciával és hatékonysággal otthoni és szakmai használatra is.

SkinCeuticals integrált bőrápolási megközelítés

Az  integrált bőrápolási megközelítés középpontjában az a meggyőződés áll, hogy a szakmai esztétikai és a professzionális kezelések kombinációja fejlett otthoni ápoló termékek mellett ideális megoldást kínál a bőr megjelenésének átalakítására. Ezért a SkinCeuticals  bőrápolókat úgy fejlesztették ki, hogy azok maximális hatékonyságot nyújtsanak önmagukban is és professzionális kezelések kiegészítéseként is, a fokozott eredmények érdekében.

A Skinceuticals bőrápolási rutin

A problémára és annak megoldására összpontositó megközelítés az optimális eredményekért

TISZTÍTÁS + TONIZÁLÁS

Tisztítók és tonikok formulái erősen koncentráltak és a probléma megoldását célozzák minden bőrtípusra és problémára.

PREVENT/ MEGELŐZÉS

A JÖVŐBELI BŐRKÁROSODÁSOK MEGELŐZÉSE

A Skinceuticals antioxidánsait szinergikusan alkották meg a környezeti hatások által – beleértve az UVA/UVB-sugárzást, az infravörös-sugárzást és a

légszennyezést – okozott szabad gyökök semlegesítésért, amelyek a korai bőröregedés látható jeleihez vezethetnek.

CORRECT/ KORRIGÁLÁS

A MEGLÉVŐ BŐRPROBLÉMÁK LÁTHATÓ JELEINEK

KORRIGÁLÁSA

A korrekciós termékek regeneráló, ragyogásfokozó és hámlasztó összetevőkkel készültek, a látható bőrproblémák megjelenésének javításáért és az üdébb, fiatalosabbnak látszó arcszínért.

HIDRATÁLÁS

HIDRATÁLÁS ÁLTALI FELTÖLTÉS, TÁPLÁLÁS

Hidratálóink hidratáló és botanikai összetevők szinergikus keverékével készülnek a bőr egészségének és megjelenésének optimalizálásáért.

PROTECT /VÉDELEM

AZ EGÉSZSÉGES BŐR

VÉDELME

A Skinceuticals fényvédők ásványi és kémiai fényvédő szűrők rendkívül hatékony kombinációjával készülnek az igazán széles spektrumú UVA / UVBvédelem

érdekében.

A SkinCeuticals koncepció

— MEGELŐZÉS, KORRIGÁLÁS, VÉDELEM —

A SkinCeuticals formulációs filozófiáját az orvosi hátterű bőrápolási előírás vezérli: antioxidánsokkal megelőzni a jövőbeni bőröregedés jeleit, korrigálni a látható bőrproblémákat retinollal és más fejlett korrigáló termékekkel, illetve fényvédővel védeni az egészséges bőrt. Hisszük, hogy egy hatékony bőrápolási programnak tartalmaznia kell ezt a három alapvető elemet, amelyek elengedhetetlenek a bőr átalakulásához és szépségéhez, illetve még jobban testre szabható és az igényekhez igazítható minden egyedi bőrigényhez.

Tekintes meg a SkinCeuticals koncepció termékeit.

Az optimális bőrápolási rutin

A SkinCeuticals termékek orvosi hátérrel rendlekező esztétikai központokban érhetőek el, ezzel is biztosítva a magas hatóanyagtartalmú termékek szakszerű ajánlását, a szükséges segítő hátteret az optimális eredmény és biztonságos használat érdekében.

Az optimális rutin kiválasztásában a személyes tanácsadást semmi nem múlhatja felül, de a lehető legoptimálisabb terv kialakítására Klinkánk online shopjában is lehetőséget biztosítunk. Nem csupán megvásárolni tudja a termékeket, de saját, személyes rutinjának összeállításához is segítséget biztosít ” okos shop” rendszerünk. 

Fedezze fel megújult webshopunkat, fedezze fel, állítsa össze segítségünkkel személyes bőrápolási rutinját:

Pár kattintással választhat bőrtípusának és a megoldandó problémának megfefő öszeállítást  aSkinceuticals koncepció szerint ( kattintson a képre)

Töltse ki az űrlapot, hogy a legszemélyreszabottabb ajánlatot állíthassuk össze Önnek (kattintson a képre): 

(Megújult  Webshopunkban megtalálja további termékeinket is) 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre