Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

SkinCeuticals professzionális kezelések klinikánkon

A SkinCeuticals az USA vezető professzionális bőrápoló márkája. Az otthoni bőrápolási rutinhoz innovatív, tudományosan megalapozott összetételű termékek hatékonyságát számtalan orvosi tanulmány igazolta. 

A szép, egészséges bőr kezelésére az otthoni termékek  mellett professzionális kezelési protokollok is az eredmény elérését segítik. Szigorú protokollok szerint, a kezelés lépéseinek pontos betartásával érjük el a célt.

 

Klinikánkon a termékek mellett mostantól a SkinCeuticals protokollok is elérhetőek. 

 

SkinCeuticals Anti aging program

 

A kezelés a fejlett hámlasztási technikák és a legjobb összetevőket alkalmazó technológiáink egyesítésével visszaadja a kor jelei által érintett bőr bőr ragyogását, helyreállítja tónusát és a textúráját. Ez a kezelés ragyogóbbá, energiával telivé és felfrissültebbé teszi a bőrt.

A kezelés 60 percet vesz igénybe. 

A fokozásért és az  optimális eredményért otthoni bőrápolási protokoll betartására van szükség.

 

Skinceuticals Akne protokoll

Multimodális megközelítést nyújt a pattanásos bőr komplex állapotainak kezelésében, beleértve a felesleges faggyút, az egyenetlen textúrát, komedókat, bőrpírt és gyulladást követő elszíneződéseket. A bőrtisztító és nyugtató technológiákat kombinálja a felületi elváltozások megjelenésének javításáért, a bőrpír minimalizálásáért, a pattanásokra hajlamos bőrrel járó kellemetlenségek csökkentéséért. Azon páciensek számára is ideális, akik egyszerre tapasztalják bőrükön a pattanások és a kor jeleit.

A kezelés 60 percet vesz igénybe. 

A fokozásért és az  optimális eredményért otthoni bőrápolási protokoll betartására van szükség.

 

 

 

Hamarosan a bőr elszíneződésének professzionális kezelése is elérhetővé válik.

 

Részeletesen aa termékakről itt olvashat:  SkinCeuticals termékek

 

Beauty Club

összes bejegyzés