Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Szakértői tanácsadás

ÚJ szolgáltatásunk a szakértői tanácsadás, amit a bevezető időszakban térítésmentesen vehet igénybe bejelentkezés alapján.

 

 

Klinikai testformálás

 

A klinikai testformálás nem egy eljárás, hanem a klinikai hatékonyságú, biztonságos, hatékony, tudományos bizonyítékon alapuló eljárásokat/ kezeléseket/módszereket foglalja magában.

Számtalan problémára nyújt műtét nélküli megoldást, akár testsúly csökkentés, testformálás, helyi zsírbontás, izomépítés, bőrfeszesítés, narancsbőr stb. a cél.

 

Legyen szó fiatalabb vagy idősebb korosztályról, nőkről vagy férfiakról, normál , akár sportos testalkatról , vagy túlsúllyal küzdő alakkontúr javításra vágyókról, a sikeres kezelések titka a jó stratégia, amikor a célokhoz választjuk a legoptimálisabb kezelést, vagy kezelés kombinációt.

 

Amíg mindenki meg tudja fogalmazni, mit szeretne elérni, a megfelelő eljárást kiválasztni már sokkal összetettebb feladat.

Ezt segíti szakértői tanácsadás szolgáltatásunk, amikor tapasztalt munkatársaink orvosi háttérrel, szigorú alapossággal elemzik a “problémát” és állítanak össze egy kidolgozott rendszer szerint  javaslatot, hogy a legkevesebb kezeléssel, de a leghatékonyabban érhesse el céljait.

 

Segítséget nyújtanak az életmódváltáshoz, de a programot támogató beszélgetésekre is keresheti őket.

Ha ezután belevág a változtatásba, a választott szakértő végig kíséri a kezeléseken, nem hagyja magára, ellenőrzi, követi az eseményeket.

 

Nincs egyedül, segítünk a döntésben is. Ha komplex kezeléssort, vagy kombinációkat kellene igénybe venni, egyedi, kedvező ajánlatot kap a szakértőtől, ami jelentősen eltérhet az árlistától.

Ha szeretne részt venni tanácsadáson, online is kérhet időpontot itt:

 

https://portabellavita.booked4.us

 

Tanácsadára bejelentkezni telefonon és személyesen is lehetséges.

 

 

Esztétikai szakértői tanácsadás

Bőrminőség javító kezelések, bőrápolási protokollok, kozmetikum-választás

 

Számtalan esztétikai kezelésünk kiváló kiegészítőjét találja meg klinikánkon, amely az elért eredmény fokozására, az eremények hosszabb hatásának fenntartására is alkalmazhatóak, de a napi bőrápolási protokoll, vagy problémamegoldás részeire is alkalmasak.

Esztétikai tanácsadáson szakértőnk segítséget nyújt a termékek kiválasztásában, akár komplett bőrápolási protokoll összeállításában .

 

A bőrminőségjavító kezelések széles skálája áll rendelkezésre. Esztétikai tanácsadáson az optimális kezelés, vagy kezeléssor kiválasztásában segítünk.

 

 
Tanácsadára bejelentkezni telefonon és személyesen is lehetséges.
 

 

 

Beauty Club

összes bejegyzés