Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Szem alatti árok,karikák, ráncok megoldása

Fáradt, karikás szemek, szarkalábak, ívét vesztett szemöldök, mérges ráncok a szemöldökök között, petyhüdt, rugalmasságát elveszítő bőr a szemkörnyéken...ennyi elég is, hogy eltakarja szemünk szépségét, fiatalosságát.

 

Ennek a kényes területnek a változásai már egészen fiatal korban is kialakulhatnak, gondoljunk csak az öröklődő szem alatti karikákra, ami a fiataloknak is mindig fáradt tekintetet kölcsönöz.

 

 

Mit tehetünk a problémák megszűntetésért?

 

A szem alatti karikák, árkok kezelése rendkívüli gondosságot, kifogástalan minőségű anyagok használatát igényli. A szemkörnyék kezelésére kifejleszett felszívódó hyaluronsav elsimítja a szem alatti árkot, rendkívül látványos eljárás. Minimális fájdalommal jár a kanültechnikás töltés, amit a Teosyal RedensityII -vel végzünk a biztonságos, tartós, szép eredmény elérése érdekében.

 

A szarkalábak és a szemöldök közötti mérgesránc korrekt megszűntetése Botulinum A toxinnal ( Vistabel,Dysport) történhet, hiszen az ezeket létrehozó mimikai izmok túlzott működését kell csökkenteni. Fontos!: ettől arcunk nem lesz mimikátlan, lárvaarc ! A jól kivitelezett, rendkívül elterjedt kezelések természetes látványt nyújtanak!

Szemöldökünk ívének megváltozását okozza a homlok bőrének megereszkedése, ez kiválóan orvosolható a homlok bőrének bio felszívódó szállal történő egemelésével ( nem sebészeti ,felszívódó szálas technika) .

Ugyanezzel az eljárással a szem külső oldalának megereszkedett bőrét is tudjuk feszesíteni.

 

 A szemkörnyék kozmetikai ápolását nem hanyagolhatjuk el, így késleltethetjük a ráncosodás, bőr petyhüdtség kialakulását. 

Ha a kozmetikai kezelések és otthoni kozmetikumok nem elégségesek már a bőr állagának javításához, műtét nélküli orvosi kezelések közül az alábbiak jöhetnek szóba.

A szemkörnyék bőrének megjelenését, fiatalosságát PRP (Drakula terápia) és különböző mezoterápiás eljárások használatával javíthatuk, de bizonyos esetekben frakcionált lézeres kezelés is indokolt.

 

 

( Természetesen vannak olyan szemkörnyéki elváltozások, amiket csak alsó, vagy felső szemhéjplasztika old meg )

 

Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Beauty Club

összes bejegyzés