Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Szemkörnyék program

A szemkönyék problémái nem csak az idő múlásával, hanem már egészen fiatal korban is megjelennek, gyakran okoznak zavaró esztétikai elváltozásokat.

 

Szemkörnyék megjelenésének javításáért, fiatalításáért gyakran fordulnak hozzánk, amikor az adott terület kezelésével már önmagában is jelentős javulást érhetünk el az arc esztétikai megjelenésében.

 

Nem csupán az kezelési protokollok, ajánlások, de tapasztalatainkat is figyelembe véve az  alábbi kezelésekkel tudunk jelentősen javítani a szemkörnyék megjelenésén.

 

A tavaszi szépségetek idején a szemkörnyék kezelésre ajánlatunk szerint HIFU teljes szemkörnyék kezelése mellett igénybe vett kezelések árából  ( az alább leírtak közül) 30 % kedvezményt biztosítunk a szépséghetek HIFU koncepciója szerint: MÉG TÖBB SZÉPSÉG A KEZELÉS ÁRÁÉRT !

 

 

Emellett otthoni használatra való IMAGE szemkörnyék ápolót adunk ajándékba az Ön bőrtípusának, problémájának megfelelően, amely segít az eredmények megtartásában, a hatás fokozásában.

 

 

 

 

Szemkörnyék ápolása

A szemkörnyék rendkívül érzékeny bőre gyorsan , már fiatalon is erőteljesen reagál a környezeti hatásokra ( napsugárzás, dohányzás stb) , és hamar megjelennek a kor előrehaladtával az "öregedés2 jelei.

Ezért a szemkörnyék ápolására kiemelt figyelmet kell fordítanunk, ha egészséges küllemét, fiatalosságát szeretnénk megóvni. Orvosesztétikai központunkban bőrtípusnak megfelelő IMAGE Scincare termékcsalád ápoló- és problmamegoldó szemkörnyékápolóit és fényvédőit javasoljuk.

 

 

Szeretetel várjuk! Forduljon hozzánk bizalommal!

Beauty Club

összes bejegyzés