Szemkörnyék program

Szemkörnyék

A szemkönyék problémái nem csak az idő múlásával, hanem már egészen fiatal korban is megjelennek, gyakran okoznak zavaró esztétikai elváltozásokat.

Szemkörnyék megjelenésének javításáért, fiatalításáért gyakran fordulnak hozzánk, amikor az adott terület kezelésével már önmagában is jelentős javulást érhetünk el az arc esztétikai megjelenésében.

Nem csupán az kezelési protokollok, ajánlások, de tapasztalatainkat is figyelembe véve az  alábbi kezelésekkel tudunk jelentősen javítani a szemkörnyék megjelenésén.

A tavaszi szépségetek idején a szemkörnyék kezelésre ajánlatunk szerint HIFU teljes szemkörnyék kezelése mellett igénybe vett kezelések árából  (az alább leírtak közül) 30 % kedvezményt biztosítunk a szépséghetek HIFU koncepciója szerint: MÉG TÖBB SZÉPSÉG A KEZELÉS ÁRÁÉRT !

Emellett otthoni használatra való IMAGE szemkörnyék ápolót adunk ajándékba az Ön bőrtípusának, problémájának megfelelően, amely segít az eredmények megtartásában, a hatás fokozásában.

 Szemkörnyék ápolása

A szemkörnyék rendkívül érzékeny bőre gyorsan , már fiatalon is erőteljesen reagál a környezeti hatásokra (napsugárzás, dohányzás stb) , és hamar megjelennek a kor előrehaladtával az „öregedés2 jelei.

Ezért a szemkörnyék ápolására kiemelt figyelmet kell fordítanunk, ha egészséges küllemét, fiatalosságát szeretnénk megóvni. Orvosesztétikai központunkban bőrtípusnak megfelelő IMAGE Scincare termékcsalád ápoló- és problmamegoldó szemkörnyékápolóit és fényvédőit javasoljuk.

Szeretettel várjuk! Forduljon hozzánk bizalommal!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre