Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Tavaszra ajánljuk - 10-40 % kedvezménnyel formába hozzuk

 

 

Ha a döntés megszületett a változásra, rajtunk nem múlik a siker. 

 

Nagy teljesítményű orvosi gépeink és kezeléseink biztosítják a kezelések eredményességét. Kombinációs kezelésekkel a hatás fokozásán kívül "gazdaságosabbak" a kezelések, hiszen az optimális tervezés és kivitelezés fokozzák a kezelések hatékonyságát is, csökkentik a szükséges kezelésszámot.

Minden módszer klinikailag igazolt eljáráson alapul. 

Most EXTRA KEDVEZMÉNYEKKEL, egyedülló csomagajánlatokkal veheti igénybe kezeléseinket, akár 10,20,30,40 % megtakarítással . Az ajánlat mindig személyre szabott, a tervet térítésmentes tanácsadás keretében készítjük el április hónapban. 

 

 

Kezeléseink nem hosszú kúrákból állnak, sok esetben már egyetlen kezelés is elegendő jelentős változáshoz. 

Néhány kezelésünk eredményét bemutatjuk , tekintse meg itt: 

 ALAKFORMÁLÁS EREDMÉNYKÉPEKKEL 

KEDVEZMÉNYES AJÁNLATAINK AZ ALÁBBI KEZELÉSEKRE VONATKOZNAK  

 

 A DEKA lézergyártó új intelligens mikrohullám forrásának, innovatív kezelőfejének segítségével képes a mélyebb zsírszövet szelektív célzásával a bőrfelszín felmelegédése és sérülése nélkül , nem invazív eljárással csökkenteni a zsírszövet mennyiségét.

 

 

 

 A világ élvonalába tartozó DEKA lézergyártó legújabb fejlesztése a klinikai testformálás új megközelítése. A TOP FMS  nem csak a zsírbontásra fókuszál, hanem az izmok definiálását, az izomtónus javítását végzi el egyidőben a zsírvesztéssel.

 

 

 

 

 A Cooltech® egy orvosi eszköz, amely cryolipolízissel (zsírfagyasztással történő zsírbontás) , a zsírszövetek szabályozott hűtésével éri el a zsírsejtek szabályozot sejthalálát (adipocita apoptosis). Hatékonyan, kontrollált módon műtét nélkül teszi lehetővé a helyi zsírlerakódások megszűnttését.

 

 

 

Nagy energiájú radiális impulzussal és dolgozik.Nagy energiájú impulzusok nyomást gyakorolnak a szövetekre, és megbontják a molekulák rácsszerkezetét. A szakítóhullám pedig  a zsírszerkezetek destabilizálódását váltja ki. Zsírbontásra, feszesítésre, narancsbőr kezelésére önállóan is, vagy testkezelések eredményességének fokozására. Kiváló zsírleszvások utáni egyenetlenségek kezelésére is.

 

 

 

 DEKA széndioxid lézer minimalizálja a striák láthatóságát. 

 

 

 

 Nagy teljesítményű és hatékonyságú orvosi lézer. Biztonságosan, fájdalommentesen, a lézeres szőrtelenítések között a lehető legalacsonyabb szükséges kezelésszámmal ér el végleges/tartóst eredményt minden bőr és szőrtípuson.

 

 

 

 A fokozott izzadásgátlás injekciós kezelése botulinum toxinnal történik minimális kellemetlenséggel járó orvosi beavatkozás során.

 

 

 

Ha változtatni szeretne, várjuk Klinikánkon műtét nélküli kezelésekkel. 

Beauty Club

összes bejegyzés