Porta Bella Vita logo

Új szolgáltatások

Img 4785 cmscrop

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az eltelt évek alatt folyamatosan fejlődhettünk, szolgáltatásainkra egyre nagyobb volt az igény. Köszönjük az eddigi bizalmat, a már sokszor barátsággá alakuló jó kapcsolatokat. 

A szépészeti, orvosesztétikai kezelések rohamosan fejlődnek, újabb és újabb módszerek, lehetőségek válnak elérhetővé a világon. Ma már nagyon sok kutatás zajlik, ami a kezelések eredményességeit, hatásait vizsgálja, kutatja a legoptimálisabb kombinációkat, eljárásokat.

Az évek alatt is igyekeztünk kielégíteni pácienseink igényét, most pedig egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk. 

Jelentősen megnöveltük a Porta Bella Vita alapterületét, és az új kezelőhelyiségeket új tartalmakkal töltjük meg.

A világszínvonalú, legkorszerűbb géppark összeállításánál nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy kiszolgálhassuk mind az arc, mind a test műtét nélküli orvosesztétikai kezeléseinél szóba jöhető igényeket.

Fontos szempont volt, hogy az eljárások mögött hiteles klinikai tanulmányok álljanak, legyenek eredményesek, biztonságosak, és olyan gépekkel dolgozzunk csak, ami mögött elismert, megbízható, hitelesített gyártó áll.

Csak ezek mellett teljesülhet, hogy a nekünk szavazott bizalmat megőrizzük, és pácienseink olyan széles körű, minőségi szolgáltatásokat vehessenek igénybe, ami elégedettségükre szolgálhat, biztosítva a jó eredményeket a lehető legmagasabb színvonalon.

A célunk nem kevés  

Olyan komplex szolgáltatást nyújtani, ami megoldást nyújt a műtét nélküli esztétikai kezelések területén, mindenkinek a leghatékonyabb és számára a legelfogadhatóbb módon. Legyen szó a nem klasszikus kozmetikai, vagy orvosesztétikai  kezelésekről. 

Ízelítőként :

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre