Porta Bella Vita logo

Új trendek az orvosi testkezelésekben

Missziónk

Miért a tavasz és a nyár a műtét nélküli testkezelő eljárások szezonja?

Rendkívül egyszerű a válasz, hiszen ez az az időszak, amikor testünk számunkra zavaró hibáit jótékonyan takaró ruhadarabokkal fedni nehezen tudjuk, és már arra sincs idő, hogy hosszabb felépülési idővel járó kezelésekkel szépüljünk.

Már-már követhetetlenné válnak az újabbnál újabb eljárások, és nehéz eldönteni, melyik problémára melyik való.

Sokszor nem csupán a módszerek, de a gépek, felhasznált anyagok elnevezése is zavart okozhat.

A legújabb trendek szerinti kombinációs kezelésekkel gyors, látványos hatást érhetünk el.

Az idei év egyik nagy slágere a HIFU kezelés

( magas intenzitású fókuszált ultrahang)

HIFU kezelést ma még nagyobb számban végeznek arc műtét nélküli fiatalítására, liftingjére, de hasonló eredményei miatt egyre népszerúbb világszerte a testkezelésekben is.

Orvosesztétikai központunkban a legújabb irányzatoknak megfelelően azonban már igénybe vehető HIFU UTIMS gépünkkel végzett testkezelés is, amely egyedülálló módon feszesíti, teszi rugalmassá a bőrt, javítja a kontúrt, hasonló hatással, mint az arckezelések esetében, kiváló eredménnyel.

Leggyakrabban a felkar, comb, fenék, has megjelenésének javítását végezzük speciális kezelésünkkel  testen.

 HIFU UTIMS KEZELÉSRŐL RÉSZLETESEN ITT OLVASHAT ››› 

Kombinációs problémakezelő lehetőségek HIFU UTIMS kezeléshez 

Új trend az orvosesztétikai kezeléseknél a kisebb volumenhiányok megszűntetése testkezelő hyaluronsav injekciós bejuttatásával, vagy a test kontúrozássa, formálása felszívódó horgas szállal.

Helyi zsírfeleslegek bontását véglegesen intralipoterápiás tű segítségével bejuttaott AQUALYX injekcióval , a makacs cellulit bontását ALYDIA injekcióval oldhatjuk meg műtét nélkül.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre