Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Valentin napi játék

 Instagram oldalunkon meghirdetett játék :

 

 

 

NYEREMÉNYJÁTÉK
.
Mint ahogy volt eddig minden évben, ez idén sem maradhat el
.
Ha játszol velünk, megnyerhetsz egy ajaktöltést a Porta Bella Vitában, amit természetesen Hozzád igazítunk, mint minden ajaktöltést.
.
A stílust, a hyaluronsavat Veled együtt választjuk majd ki a kezeléskor .

 

 


 

A nyereményjáték szabályzata

 

A Porta Bella Vita Instagram oldalán (@portabellavita) nyereményjátékot a Porta Bella Vita Kft szervezi, a játékot az Instagram oldalán és a  www.portabellavita.hu weboldalon teszi közzé.

A Játék semmilyen módon nem szponzorált az Instagram által, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik az Instagramhoz

A játék leírása

 

Nyereményjáték, ahol a nyertesek sorsolással kerülnek kiválasztásra azok közül a játékosok közül, akik a Porta Bella Vita Instagram oldalán az oldalt követik, a játék időtartama alatt a  játékfelhívás posztot like-olják, a poszt alá hozzászólásban legalább egy Instagram felhasználót megjelölnek .

 

A fenti feltételeket teljesítők közül  

A játék időtartama: 2020.02.14-2021.02.21. 24 óráig tart.

Sorsolás  random generátor segítségével történik 2021.02.22-én. 

A sorsolás a hozzászólások alapján történik, ezt követően vizsgáljuk, hogy a többi kritériumnak is megfelel-e a nyertes.

  

A játék nyereménye

 

1 alkalom ajakfeltöltő kezelés

( Az ajakfeltöltés szabályai szerint, a nyertessel történő előzetes konzultációt követően, maximum 1 ml hyaluronsavval)

 

Az ajakfeltöltő kezelés kizárólag akkor végezhető el, ha ennek szakmai ellenjavallata nincs, és a nyertes a megfelelő tájékoztatást követően igénybe kívánja venni. ( Amennyiben szakmai szempontból nem valósulhat meg a kezelés, a kezelés értékében egyéb kezelést vehet igénybe a nyertes a Porta Bella Vita bármely szolgáltatása közül. 

A nyereménykezelés igénybevételére 2021.április 15-ig  a játék szervezőjének rendelőjében van lehetőség. 

 

A nyertes játékos sorsolás útján kerül kiválasztásra a játék lezárását követően, melyről Instagramon üzenetben  értesítjük.

 

 

A játékban való részvétel feltétele

 

A játékban 18 év feletti magyar állampolgárok vehetnek részt, akik a játékszabályzatot elfogadják, és kötelező érvényűnek ismerik el.

A játékban nem vehetnek részt a Porta Bella Vita dolgozói, családtagjai, illetve mindazok, akik a játék szervezésében, lebonyolításában részt vesznek.

A játékban részt vevő a szabályzat elfogadásával beleegyezik, hogy a játékban történő részvételhez használt Instagram felhasználónevét a játék szervezője a játék időtartama alatt tárolja és további engedélyezés nélkül felhasználja a játék lebonyolításához, valamint a nyeremény kihirdetésekor közzé teheti A játék szervezője vállalja az adatok jogszerű kezelését és az adatvédelmet.

 

A nyereménnyel kapcsolatos információk

 

A fent körülírt nyeremény pénzre nem váltható, másra át nem ruházható.

 

Adatkezelés, adatvédelem

Adatkezelési tájékoztatónkat itt találja: https://www.portabellavita.hu/adatkezeles

A kezelt személyes adatok köre: A Játékban történő részvétel során a nyertesnek Instagram felhasználó nevét kell megadnia, egyéb, személyes adatát megadni nem kell.

Személyes adatok megadására kizárólag a nyertesnek lesz szüksége, a kezelés elvégzésével összefüggésben. 

 

 

Beauty Club

összes bejegyzés