Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Változások a konzultációs díjak megállapításában, és a bejelentkezések kezelésében

 

Kedves Vendégeink!

 

Hosszú évek tapasztalatai alapján igyekszünk biztosítani a lehetőséget, hogy a lehető legrugalmasabban tudjunk lehetőséget teremteni arra, hogy az Önöknek megfelelő időpontban legyenek szolgáltatásaink elérhetőek, lehetőleg várakozás nélkül, a leggördülékenyebben vehessék igénybe a kezeléseket a megbeszélt időpontban.

 

Régóta megfogalmazódott bennünk a kérdés, hogyan tudnánk optimalizálni az elérhetőséget, milyen módszerrel lehetséges azt elérni, hogy a kezelésekre történő bejelentkezések a legrugalmasabbak lehessenek, és a legkevesebb esetben fordulhasson elő, hogy egy esetlegesen lemondott vagy elmulasztott időpont miatt, másnak ne legyen módja élni akár a kedvezményes időszakok adta lehetőségekkel.

 

 

Ennek érdekében 2017. november 10. napjától az alábbi változások kerülnek bevezetésre az időpontfoglalás, a kedvezményes vagy ingyenes ajánlatok igénybevétele, az ingyenes kontroll-és korrekciós időpontok felhasználása, valamint a konzultációs díj jóváírása tekintetében.

 

 

IDŐPONTFOGLALÁS

  • Konzultációt, kezeléseket időpontfoglalás alapján végzünk.

 

  • Bejelentkezés elsősorban személyesen, vagy telefonon lehetséges a Porta bella Vita központi telefonszámán, ahol felmerülő kérdéseire is készséggel válaszolunk.  ( 06 72 / 333-000 ).  Amennyiben e-mail címünkön, vagy a hivatalos Facebook oldalon kíván egyeztetni, lehetőség szerint kérjük, adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy egyszerűen találhassuk meg az Ön számára is optimális időpontot. Ezekben az esetekben 24 órán belül válaszolunk.

 

  • Amennyiben több alkalommal történik időpontfoglalás ellenére konzultációról/ kezelésről történt távolmaradás,  időbeosztásunk optimalizálása érdekében "várakozásos" időpontot tudunk csak biztosítani, amelynél a megjelölt érkezési időpont nem feltétlenül jelenti a konzultáció/kezelés megkezdésének időpontját, azt 60 percen belül tudjuk csak garantálni.

  

 

Időpontmódosítás, távolmaradás

 

Kérjük, hogy amennyiben a foglalt időpont Önnek mégsem felel meg, azt időben, legalább 48 órával az aktuális időpont előtt jelezze felénk, hogy a felszabadult időpontot lehetőségünk legyen betölteni. 

 

Amennyiben az időpont módosítása legkésőbb 48 órával a kezelés előtt nem történik meg, vagy jelzés nélkül nem veszik igénybe, az alábbi "rendelkezésre állási díjat"  számoljuk fel a következő alkalommal:

 

 

TÉRÍTÉSMENTES KORREKCIÓS ÉS KONTROLL IDŐPONTOK MÓDOSÍTÁSA

 

 A kezeléseket követő kontroll és korrekció változatlanul térítésmentes, de a lemondási szabályok, illetve a módosított időpontban történő igénybevételre ugyanúgy vonatkoznak a lemondási szabályok.

Amennyiben a korrekcióra történő időpont foglalás 48 órán belül kerül lemondásra, vagy a rögzített időpontban nem jelenik meg, az orvosi kozultációnak megfelelő összeg, tehát 6.000 Forint kerül felszámításra az újabb időpontban történő korrekció elvégzésekor.

 

 

AZ ORVOSI KONZULTÁCIÓ DÍJA

 

A kezelés napján történő konzultáció ingyenes. 

 

Amennyiben a konzultáció napján kezelés nem történik, a konzultációért díjat számítunk fel. A felszámított konzultációs díj jóváírásra kerül abban az esetben (levonjuk a kezelés árából), amennyiben 30 napon belül legalább  60 ezer Ft-ot meghalodó értékben vesz igénybe orvosesztétikai kezelést.

A jóváírás lehetősége KIZÁRÓLAG az első foglalt időpontban lehetséges. Amennyiben az időpontot 48 órán belül módosítja, illetve a foglalt időponton nem jelenik meg, későbbi megjelenés esetén a jóváírást nem tudjuk érvényesíteni.

 

  

 

KEDVEZMÉNYES AJÁNLATOK IGÉNYBEVÉTELE, AKCIÓS IDŐSZAK IDŐPONTFOGLALÁSAI

 

Ingyenes ajánlataink igénybevételére egyetlen időpont foglalása lehetséges, lemondás, vagy távolmaradás esetén újabb időpont ugyanarra az ingyenes ajánlatra nem foglalható.

Kedvezményes / akciós ajánlatra történő időpontfoglalás esetén annak 48 órán belüli lemondása, vagy távolmaradás után kedvezményes ajánlatra ismételt időpontot nem áll módunkban biztosítnai.

 

 

 

 

 

 

Bízunk benne, hogy a változások bevezetésével Önök is egyetértenek, ennek elsődleges célja, ahogy korábban leírtuk, az, hogy a kezelésekre bejelentkező vendégeink a kezelést minél előbb, és kedvezményes időszakokban minél nagyobb számban tudják igénybe venni.

 

Megértésüket köszönjük!

Beauty Club

összes bejegyzés