Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Wedding Expo 2013

Wedding Expo 2013

 

Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre a régió legnagyobb esküvő kiállítása a Wedding Expo . A Porta Bella Vita is részt vesz ezen jeles eseményen , ahol az érdeklődők megismerkedhetnek az orvosesztétikai központ esztétikai és életmód szolgáltatásaival.

A kiállításon való megjelenésünk egy új , hiánypótló színfolt, ahol az érdeklődők betekintést nyerhetnek a professzionális orvosesztétikai kezelések világába .

Tudjuk , hogy ezen esemény a jegyespárok felkészülését szolgálja a nagy napra, de szeretettel várunk a menyasszonyok vőlegények , örömanyák, örömapák mellett minden kedves látogatót.

A rendezvény ideje alatt kezelésekre jelentkezők kedvezményes csomagajánlatainkból válogathatnak , sőt a regisztrálók közül a  PORTA BELLA VITA legszebb menyasszonyának ítélt hölgy visszanyerheti az igénybe vett esztétikai kezelések árát is .

Lévén standunk a kiállítás egyik regisztrációs pontja , ezért feltétlenül keressen fel bennünket, nehogy lemaradjon a több mint félmillió forintos főnyereményről !

 

A PORTA BELLA VITA SZERETETTEL VÁR MINDEN ÉRDEKLŐDŐT A KIÁLLÍTÁS 30-AS SZÁMÚ STANDJÁN !

 

Időpont : 2013. január 12-13 , naponta 10-18 óráig

Helyszín : Expo Center Pécs

Beauty Club

összes bejegyzés