Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

AGELESS

 

 

 

 

Total anti-aging serum

 

 

Ez a totális öregedésgátló szérum, az alfa-hidroxisavak és az alma őssejt technológia segítségével védi a bőrsejteket az oxidatív stressz ellen, harcol a bőr öregedésének jeleivel. Több hidroxisav egyedülálló keveréke simítja a finom ráncokat, hámlaszt, segíti az egészséges sejtmegújulást, javítja a bőr fiatalságát. Az alma őssejtek védik a bőr saját őssejtjeit, javítják a bőr textúráját és tónusát.


Az anti-oxidáns elegy hidratál a ragyogó bőrért. A Vectorize technology (R) kapszulába zárt hatóanyag komplexet juttat a bőrbe, melyek 48 órán át fokozatosan szabadulnak fel, hosszan tartó, intenzív hatást nyújtva.

 

Használata idősödő, napkárosodott, zsíros/aknéra hajlamos bőrre ajánlott.

 

A termék használata:

 

Megtisztított bőrre vigye fel és masszírozza be, a legjobb eredmények érdekében reggel és este. Hagyja felszívódni, mielőtt felvinné a széles spektrumú UVA/UVB PREVENTION+ fényvédőt.

 

nem elérhető

 


 

 

Total facial cleanser

 

 

Ez az minden nap használható univerzális 3 az 1-ben arc- és testlemosó eltávolítja a sminket és a zsírt, kiegyenlíti a bőr pH-t, a tonik használatát szükségtelenné teszi. Kíméletes glikolsav keverék indítja el a hámlasztási folyamatot, a simább bőrért.

 


Használata normál/kombinált, idősödő, zsíros bőrre, és a kabin kémiai peelingekre való előkészítésre ajánlott.

 

A termék használata:

 

Nedves tenyérbe bő mennyiségben nyomjon a lemosóból. 1 percig masszírozza. Langyos vízzel öblítse, és a végén hideg vizet csapkodjon a bőrre. Szükség esetén, erősebb hámlasztáshoz ismételje. A legjobb eredményhez használja reggel és este.

 


 

 

Total pure hyaluronic filler

 

 

Ez a hyaluron töltőanyag feltölti a ráncokat a koncentrált, növényi eredetű hyaluronsavval, mely sárgabarack illóolajat, B5-vitamint és erős anti-oxidáns E-vitamint tartalmaz. A 18%-os hyaluronsav injekció nélkül tölt. A bőr egy alkalmazás után is hidratálttá válik.  Parabénmentes.

 

Használata száraz/dehidratált, laza, peeling utáni, gyulladt bőrre ajánlott.

 

A termék használata:

 

Reggel és este vigye fel megtisztított bőrre. Bármelyik IMAGE termékhez keverhető extra hidratálás céljából.

 

 


 

 

Total retinol-A créme

 

 

Erősen koncentrált retinol AHA és polipeptidek keveréke,  erős öregedésgátló tulajdonságaival fiatalít és regenerálja az idősödő és bármilyen szintű aknéval küzdő bőrt. Az exkluzív peptidkeverék szignifikánsan csökkenti a finom vonalakat a láthatóan feszesebb bőrért. A sheavaj egyensúlyba hozza a bőrt és segít megtartani a nedvességi szintet. Megújítja, regenerálja és fiatalítja az idősödő és aknéra hajlamos bőrt. Parabénmentes.

 

Idősödő bőrre, zsíros/aknés, fénykárosodott bőrre ajánlott.

 

A termék használata:

 

Vigye fel közvetlenül a megtisztított bőrre este, vagy keverje bármelyik Image termékhez az erősebb anti-aging hatás érdekében.

 

 


 

 

Total repair créme

 

 

Glikolsvas/retionolos öregedésgátló, éjszakai regeneráló krém, mely a bőr felső rétegét hámlasztja, segíti a sejtmegújulást, javítja a bőr textúráját, eltünteti a ráncokat és feszesíti a bőrt. Az egészséges, fiatalosabb bőr érdekében antioxidánsokkal és vitaminokkal táplál és hidratál. Parabénmentes.

 

Minden bőrtípsura ajánlott, különösen az idősődő bőrre, zsíros/aknés bőrre valamint fénykárosodott bőrre.

 

A termék használata:

 

Vigye fel bő mennyiségben megtisztított bőrön az éjszakai regeneráláshoz. A termék erősen hámlaszt, ezért fokozatosan szoktassa hozzá a bőrt.

 

 


 

 

 

Total resurfacing masque

 

 

Mikro-hámlasztó pakolás, a hámlasztó hidroxi-savak  keveréke és a mikrokristályok együtt újítják meg  abőrt, kiméletesen megszabadítva azt elhalt sejtektől.  alfa-hidroxi-savakkal újítja meg és fiatalítja a bőrt. Fehérít, ragyogóvá tesz, a bőr extra sima lesz. Ez egy igazi otthoni mini peeling. Az erősebb hámlasztás érdekében keverje bármelyik Image lemosóhoz. Parabénmentes.

 

Használata idősödő, zsíros, aknés, aknéra hajlamos, fénykárosodott, hiperpigmentált bőrre ajánlott.

 

A termék használata:

 

Teljes arcra vékonyan vigye fel, és hagyja hatni 5-30 percig. Nedvesítse meg kezeit és masszírozza a bőrt 1 percen keresztül. A felesleget meleg vízzel mossa le, végül hideg vízzel frissítse bőrét. Hetente 1-3 alkalommal használja.

 

 


 

Total eye lift créme

 

 

Luxus lifting szemkörnyék ápoló krém. Láthatóan csökkenti a finom vonalak megjelenését. A retinil és a glikolsav keveréke feszesít, a kamilla és zöld tea illetve a kúvirág nyugtatja a fáradt és dehidratált szemeket. Exkluzív polipeptid elegye csökkenti a gyulladásos folyamatot, miközben megújul a felszín és csökken a finom vonalak és sötét karikák megjelenése. Javítja a bőr lazaságát, csökkenti a kapillárisok áteresztőképességét, miközben csökkenti a duzzanatot a szemkörnyéken. Erős anti- oxidánsokat tartalmaz. Parabénmentes.

 

Használata idősödő bőrre, finom ráncokra, ráncokra, laza szemhéjra, sötét karikákra ajánlott.

 

A termék használata:

 

Este vigye fel szemkörnyékre.

 

 


 

 

Total overnight retinol masque

 

 

Fedezze fel újra bőrének ragyogását ezzel a koncentrált, éjszakai retinol pakolással! A hármas hatású KemSpheres a bőrön vékony filmbevonatot képez, gondoskodik az optimális fedettségről és a szabályozott bejutásról, csökkenti a transzepidermális vízvesztést, így csatornákat nyit a hatóanyag bejutáshoz és biztosítja a retinol fokozatos kibocsátását a bőrbe. Segít a feszesség fokozásában, a kisebb és nagyobb ráncok csökkentésében, a bőr tökéletlenségeinek javításában. Az úgynevezett  water bank (azaz “vízbank”) technológiája segítségével a hidratáló hatás folyamatos, és az alvás közben a tápanyagokat is a bőrbe zárja.  Parabénmentes.

 

Használata normál, idősödő, pigmentfoltos bőrre ajánlott.

 

A termék használata:

 

Hetente 2-3 alkalommal vigye fel frissen megtisztított bőrre vastag, egyenletes rétegben. Miután egész éjszaka a bőrön volt a pakolás, másnap reggel langyos vízzel mossa le.

 

 


 

 

IMAGE - AGELESS LASHES

 

Lashes

 

 

A termék természetes módon javítja a szempillák megjelenését. Az Ageless Lashes peptideleggyel táplálja és gazdagítja a pillák tüszőit. Javítja a pillák textúráját, és fiatalosságát.  Megelőzi a szempillák töredezését és kihullását. 
A rendszeres használattal visszaáll a hosszú, dús, fiatalos pillák kortalan szépsége. Prosztaglandin- és Parabénmentes.

 

Használata vékony, rövid pillákra javasolt.

 

A termék használata:

 

Használja reggel és este, vékony vonalban vigye fel a szempillák tövéhez. Ha pirosság, irritáció vagy duzzanat jelenik meg, függessze fel használatát.

 

nem elérhető