Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

IMAGE CLEAR CELL

 

 

 

 

 

Salicylic clarifying pads

 

 

Ez a szalicil/glikolsavas korong hatékonyan távolítja el a szennyeződést és a felesleges faggyút és baktériumokat, közben szabályozza a faggyú termelést. Mélyen tisztítja az eltömődött pórusokat és szőrtüszőket, a bőrt pedig tisztává, frissé varázsolja. Anti-oxidánsok elegye és nyugtató összetevők csökkentik az aknés gyulladást. Kiváló utazás közben és mozgás után, és a benőtt szőrszálak csökkentésére is. Hatékony otthoni hámlasztást biztosít. Parabénmentes.

 

Használata zsíros, aknéra hajlamos, 1-2-es fokozatú aknés, tini bőrre ajánlott.

 

A termék használata:

 

Egyszerre egy korongot vegyen ki és kíméletesen törölje át az arcot vagy az érintett területet. Ha szabadba megy, vigyen fel széles spektrumú fényvédőt, például PREVENTION+ terméket. Mivel a termék erősen száríthatja a bőrt, kezdje napi egy használattal, majd fokozatosan emelje napi két-három alkalmazásra, illetve ahogyan az orvos előírja. Ha zavaró bőrszárazság, irritáció vagy hámlás jelenne meg, ritkítsa használatát napi egy alkalomra vagy használja másnaponként.

 


 

 

Salicylic gel cleanser

 

 

Ez a habzó, szalicilsav alapú 3 az 1-ben géles lemosó gyengéden távolítja el a sminket és a felesleges faggyút, miközben finoman hámlasztja az elhalt sejteket, a bőrt puhán, simán és matton tartja. Ideális a zsíros/ aknéra hajlamos bőrre és tinédzsereknek. Parabénmentes.

 

Használata zsíros, aknéra hajlamos, 1-2-es fokozatú aknés, idősödő bőrre ajánlott.

 

A termék használata:

 

Nedves kézzel masszírozza a bőrt 1 percen keresztül, reggel és este. Ismételje meg a lemosást az erősebb hámlasztás érdekében. Tekintettel arra, hogy előfordulhat, hogy erősen kiszárítja a bőrt, ezért kezdje napi egy használattal, majd fokozatosan emelje napi kettőre, vagy ha kell, háromra, szükség szerint, vagy ha az orvos úgy rendeli. Ha zavaró bőrszárazság, irritáció vagy hámlás jelenne meg, használja napi 1x vagy kétnaponta. Ha szabadba megy, vigyen fel fényvédőt.

 


 

 

Medicated acne masque

 

 

Ez az agresszív szalicilsav és glikolsav (AHA/BHA) keveréket tartalmazó gyógyító akné pakolás  a legmakacsabb aknés elváltozást is helyre hozza. A gyógyító akné pakolás azonnal tisztítja a bőrt és eltávolítja a felesleges faggyút, a benne lévő zöld tea, mályva, manuka alapvető vitaminokat biztosít a dehidratált, zsíros / aknéra hajlamos bőrnek. Az anti-oxidánsok elegye nyugtatja az irritált és piros aknés elváltozásokat. A bőr friss és csillogásmentes lesz. Parabénmentes.

 

Használata zsíros, aknéra hajlamos bőrre, az akne valamennyi fokozatára, fénykárosodott/idősödő bőrre ajánlott.

 

A termék használata:

 

Mielőtt felvinné a terméket, alaposan tisztítsa meg a bőrt. Hagyja hatni 5-10 percig, majd langyos vízzel most le és végül hideg vízzel öblítse. Használhatja pontszerűen az aknékon. Használja heti 1-3 alkalommal, vagy szükség szerint az akne kordában tartására. Ha zavaró szárazság, irritáció, hámlás lép fel, csökkentse heti egyre használatát. Ha szabadba megy, vigyen fel fényvédőt.

 

 


 

 

Medicated acne facial scrub

 

 

Ez a benzoli-peroxid alapú mikro hámlasztó lemosó, agresszívan kezeli és támadja a baktériumokat azáltal, hogy mikro hámlasztó gyöngyökkel eltávolítja az elhalt hámot, és így kitisztítja a pórusokat. Anti-oxidánsok elegye nyugtatja az irritált, piros, gyulladt elváltozásokat. A bőr egészséges, friss, tiszta és matt lesz. Parabénmentes.

 

Használata zsíros, aknéra hajlamos, III és IV fokozatú aknéra, idősödő bőrre ajánlott.

 

A termék használata:

 

Bő mennyiségben használja nedves arcbőrön reggel és este, és masszírozzon vele 1 percen keresztül. Kíméletesen csökkenti az aktív aknék számát és alaposan tisztítja a zsíros/aknés bőrt. Hideg vízzel öblítse. Az aktív aknékat ne stimulálja túl.

 


 

 

Medicated acne lotion

 

 

Minden nap használható, olajmentes krém, mely szabályozza a faggyú túltermelést és a baktériumok számát. Anti-oxidáns keverék fokozza a hidratáltságot és az aknés bőr egészségét.  A kamilla, teafa, és az Arnica montana, természetes bőrfehérítőként szüntetik meg az aknés elváltozások pirosságát. Parabénmentes.

 

Használata zsíros, aknéra hajlamos bőrre, az akne minden fokozatára ajánlott.

 

A termék használata:

 

Reggel és este vigye fel megtisztított bőrre. Használható pontszerűen az aknés elváltozások eltüntetésére. Ha zavaró szárazság, irritáció, hámlás lép fel, csökkentse napi egyre használatát. Ha szabadba megy, vigyen fel fényvédőt.

 


 

 

Salicylic clarifying tonic

 

 

Szalicilsavas/glikolsavas bőrtisztító tonik, mely eltávolítja a túlzott felszíni faggyút és baktériumokat, miközben zöld tea, teafa és kamilla gyógynövényi kivonatával csökkenti a gyulladást. Anti-oxidánsok elegye által a bőr friss és matt lesz. Parabénmentes.

 

Használata zsíros, aknéra hajlamos, III-IV. fokozatú, idősödő bőrre ajánlott.

 

A termék használata:

 

Itasson át gézt és gyengéden távolítsa el a felszíni faggyút. Szükség esetén, erősebb hámlasztáshoz ismételje. Mivel erősen száríthatja a bőrt, kezdje napi egy használattal, majd fokozatosan emelje napi két- három alkalmazásra, illetve ahogyan az orvos előírja. Ha zavaró bőrszárazság, irritáció vagy hámlás jelenne meg, használja naponta 1x vagy másnaponként. Ha szabadba megy, vigyen fel fényvédőt.

 


 

 

Mattifying moisturizer (for oily skin)

 

 

Könnyű, nyugtató mattosító hidratáló krém, mely revitalizálja az irritált bőrt. A B6-vitamin visszaadja a bőr általános egészséges egyensúlyát, láthatóan minimalizálja a pórusokat, csökkenti a fénylést, a faggyútermelést, a növényi hatóanyagok pedig az irritációt és a gyulladást húzzák le. Súlytalan hidratáltságot ad, ugyanakkor felszívja a felszíni faggyút, így biztosítva friss, matt megjelenést. Parabénmentes.

 

Használata zsíros, irritált, problémás, gyulladt bőrre, pattanásokra, érzékeny bőrre, kezelésen átesett bőrre ajánlott.

 

A termék használata:

 

Reggel és este vékony rétegben vigye fel megtisztított bőrre. Naponta használható. CSAK KÜLSŐLEG

 


 

 

Restoring serum (oil-free)

 

 

Ez az olajmentes, könnyű olajmentes, hidratáló szérum nyugtat, és felszívja a felszíni faggyút, így mattít. A B6-vitamin visszaadja a bőr általános egészséges egyensúlyát, láthatóan minimalizálja a pórusokat, csökkenti a fénylést, a faggyútermelést, a növényi hatóanyagok pedig az irritációt és a gyulladást húzzák le. Súlytalan hidratáltságot ad a bőrnek. Parabénmentes.

 

Használata zsíros, irritált, problémás, gyulladt bőrre, pattanásokra, érzékeny bőrre, kezelésen átesett bőrre ajánlott.

 

A termék használata:

 

Reggel és este vékony rétegben vigye fel megtisztított bőrre. Naponta használható. CSAK KÜLSŐLEG